Software Engineer MES
Actemium Nederland
Eindhoven
1 dag geleden

Wat wij bieden

 • Informele samenwerking met een fijn team van 35 positieve en betrokken collega’s
 • Werken binnen een kleine vestiging in Eindhoven, als onderdeel van een grote netwerkorganisatie
 • De locatie is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto (liggend aan de snelweg op bedrijventerrein Ekkersrijt)
 • Werken voor een Business Unit met de ambitie om de meest succesvolle system integrator te worden binnen de circulaire economie
 • Projecten voor nationaal en internationaal opererende klanten binnen de Feed & Solids sector
 • Variatie en ruimte voor initiatief, geen dag is hetzelfde en jij hebt de regie over je werk
 • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling, ambitie wordt gewaardeerd
 • Een marktconform salaris en een uitgebreid secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. flexibele werktijden, winstdeling, aandelen spaarprogramma en collectieve verzekeringen
 • Wie ben jij

  Je bent analytisch sterk, kunt snel schakelen en hebt een goed ontwikkeld inzicht in processen en systemen. Verder ben je een fijne gesprekspartner die helder kan communiceren, waarbij je kwaliteit, winstgevendheid van projecten en een goede klantrelatie hoog in het vaandel hebt staan.

  Je bent een vrouw of man die voor de volle 100% de verantwoordelijkheid neemt voor de beste softwaretoepassing én gaat voor het team.

  Herkenbaar? Je bent welkom bij Actemium! Voor deze functie zijn er echter ook specifieke aspecten van belang en zien we graag :

 • HBO werk- en denkniveau richting Informatica, ICT, Industriële Automatisering of Automatiseringstechniek
 • Kennis en ervaring op het gebied van .NET (C#, VB, ASP) / SQL
 • Ervaring met Front-end development is zeer gewenst
 • Het liefst heb je werkervaring in de Industriële Automatisering
 • Jouw uitdaging

  Als software engineer kunnen wij op jou rekenen bij het ontwerpen en realiseren van applicaties en oplossingen in een industriële omgeving.

  Je zorgt, in goed overleg met de klant en opdrachtgever, dat de gewenste output juist vertaald wordt naar een heldere en transparante opzet van het ontwerp.

  Op basis van deze opzet wordt verder geschreven naar een optimaal werkende programmatuur. Na de realisatie van het ontwerp en de opzet wordt de geschreven programmatuur getest en bij geschiktheid inbedrijf gesteld.

  Gedurende dit hele proces blijf jij het aanspreekpunt voor de klant of werk je onder verantwoording van de projectmanager aan de projectrealisatie.

  Ontwikkel mee aan innovatieve softwareoplossingen met grote impact binnen de Feed & Solids industrie. Met andere woorden, als software engineer MES ben je van grote betekenis voor onze klanten.

  Wil jij werken in een technische werkomgeving waar je nauw klantcontact hebt? Solliciteer dan naar deze cruciale rol waarin jij er echt toe doet!

  Het beste van twee werelden

  Actemium : dé system integrator binnen de Industriële Automatisering. In Nederland bestaan we uit 23 Business Units met ongeveer 1000 collega’s.

  Één van deze Business Units focust zich op de segmenten feed en solids. We zijn toonaangevend in het ontwerpen, realiseren en beheren van innovatieve besturingssystemen en zelfontwikkelde softwareapplicaties, met een bewezen track record in de feed industrie.

  Al onze collega’s zijn uniek; bij ons werken voetbalfanaten, hardlopers, wielrenners, klussers, computer freaks, skiërs en dierenliefhebbers.

 • Een ding hebben wij gemeen : we tonen eigenaarschap in ons werk, willen voorop lopen als het gaat om expertise, zijn kritisch op ons eigen werk en dat van anderen en werken graag samen om het beste resultaat te bereiken.
 • Als software engineer MES ben jij onderdeel van een multidisciplinair team van o.a. 20 software engineers en is jouw standplaats de vestiging in Eindhoven.

  Samen met jouw collega’s realiseer je (maatwerk)oplossingen voor de meest uiteenlopende projecten en laat jij je hersens kraken voor complexe en uitdagende use-cases.

  En dat alles gebeurt binnen een gemoedelijke sfeer waar bevlogenheid, betrokkenheid en humor met elkaar gepaard gaan.

  Zin om aan de slag te gaan? Tot snel!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier