Front-end Developer/Developer/Programmeur - Oisterwijk - Medior
247 Dynamics
Oisterwijk, NL
5 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Bij 247 Dynamics kun jij als C# en Vue.js developer daadwerkelijk het verschil maken! Vanuit het gezellige kantoor in Oisterwijk wordt hard gewerkt aan de meest innovatieve software oplossingen (WMS) voor de nationale en internationale markt.

247 Dynamics is op dit moment op zoek naar een ervaren Front End developer. Je komt terecht in een gedreven team van ontwikkelaars, ieder met een eigen expertise.

Met dit team werk je samen aan kwalitatief hoogstaande (web)applicaties. In deze rol word je mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke user interface voor de in-

house ontwikkelde WMS software.

Je komt te werken in een platte organisatie, open communicatie is belangrijk en er wordt makkelijk en snel geschakeld. Hoe jij bent als persoon, dat doet er toe! Jouw inbreng en mening zijn belangrijk.

Daarbij krijg je in deze functie de kans om jouw creatieve en analytische geest de vrije loop te laten.

Functie-eisen :

Wij zijn op zoek naar een C# en Vue.js developer met oog voor detail en kwaliteit. Het is daarom belangrijk dat je gedreven bent en daadwerkelijk het verschil wil maken. Wij vragen :

 • HBO denk en werkniveau.
 • Kennis van en ervaring met C# en ASP.NET.
 • Kennis van en ervaring met vue.js en javascript.
 • Kennis van en ervaring met Microsoft SQL, Visual Studio, GIT.
 • Je bent een developer in hart en nieren.
 • Bedrijfsomschrijving :

  247 Dynamics is gespecialiseerd in het bouwen van logistieke software applicaties voor de nationale en internationale markt.

  De klanten variëren van nationale groothandels tot aan wereldwijd verkopende merken. De meeste klanten bevinden zich in de markten voor cosmetica, mode en medische apparatuur.

  In ruim 30 jaar zijn wij uitgegroeid tot een ervaren aanbieder van WMS-oplossingen. Het team werkt op een collegiale en informele manier samen om ieder jaar voor een stabiele groei te zorgen.

  Bij 247 Dynamics wordt veel aandacht besteed aan het bieden van een fijne werkplek. Je kunt rekenen op goede persoonlijke begeleiding, zowel in je dagelijkse werk maar ook op het gebied van je loopbaan.

  247 Dynamics denkt graag met je mee, ook over de volgende stap in jouw carrière.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier