GZ psycholoog
Parnassia
Beverwijk
2 dagen geleden

GZ psycholoog Parnassia Noord-Holland zoekt voor het FACT team in Beverwijk een GZ psycholoog. Dit ga je doen Ben jij een betrokken GZ psycholoog met affiniteit voor EPA problematiek, die ons behandelteam wil komen versterken?

Ons FACT team bestaat uit een betrokken groep mensen, met verschillende opleidingsachtergronden en expertises (psychiaters, GZ psycholoog, SPV, maatschappelijk werkers).

De problematiek van onze doelgroep is divers. We behandelen mensen met psychoses, trauma, angst-, stemmings-, en persoonlijkheidsstoornissen.

We werken hierbij als team hecht samen, hebben waar nodig contact met ketenpartners en betrekken familie in het behandeltraject.

We vinden het belangrijk om te blijven ontwikkelen en organiseren daarom regelmatig cursussen op teamniveau. Voor GZ psychologen zijn er ook mogelijkheden voor scholing, bijvoorbeeld deelname aan de opleiding tot EMDR therapeut.

Jouw verantwoordelijkheden :

 • Psychologische behandeling als, cognitieve gedragstherapie, onderzoeken gedachtenpatronen en EMDR
 • Systeemgesprekken en zo mogelijk MBT of schematherapie
 • Screening en diagnostiek, meedenken over complexe casussen
 • Begeleiding van basispsycholoog
 • Bijdrage aan de ontwikkeling van psychologische behandeling voor ernstig psychiatrische patiënten (EPA) en de implementatie van deze behandeling in de FACT methodiek
 • Samenwerken in het team, kennis overdragen en vakinhoudelijke adviezen delen
 • Dit ben jij Wij zoeken een afgestudeerde, BIG geregistreerde, GZ psycholoog. Je hebt ervaring in het uitvoeren van individuele behandelingen en hebt een herstelgerichte manier van denken en werken.

  Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Wij bieden Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft een functie voor 16-24 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 4138,- en maximaal € 5553,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier