Senior Frontend Developer
CODEGUILD
Utrecht, Netherlands
4 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Jouw vacature : Senior Frontend Developer Utrecht Ben je geïnteresseerd in functioneel programmeren en data visualisatie ?

Hou je van architectuur, ontwerp en werk je graag met Angular7+, React en NodeJS ? Werk jij graag in een team waar jij samen met je collega’s op Google Fridays mag sleutelen aan MVP’s en aan jezelf?

Werk jij graag samen dus zowel back als front enders in een team om met oplossingen te komen? Lees dan snel verder! Deze middelgrote software engineering organisatie gooit de laatste jaren hoge ogen wanneer het gaat om het bouwen van zeer data intensieve applicaties.

Hun geheim zit hem in het werken met compacte multidisciplinaire teams van frontend, backend en data engineering specialisten .

Ze zijn klein genoeg dat je iedereen bij naam kent, maar groot genoeg om echt een impact te maken bij vooraanstaande klanten binnen de Zorg, Bankwezen, Transport en zelf zeer gespecialiseerde units van der overheid gericht op het veilig houden van Nederland .

Real time data (scala / akka streams ) worden gevisualiseerd in single page applicaties , veelal op basis van React, NodeJs en Angular7 .

Al zal deze stack zichzelf door ontwikkelen met de tijd, gezien ze hier continue kijken naar nieuwe technologie en wat het voordeel kan zijn voor hun klanten .

Hier werken betekent dan ook werken met moderne technologie, veel kans om te leren en te groeien en ondertussen echt een maatschappelijke impact te maken.

Het mooie bovendien is dat zij onderdeel uitmaken van een veel grotere moederorganisatie. Dit geeft hen de voordelen van goede voorwaarden, mooie langdurige softwareprojecten bij klanten die ertoe doen, veel training en cursusmogelijkheden, gecombineerd met korte lijnen, informele cultuur en de zeer inspirerende Google Fridays.

Op deze dagen werk je altijd met jouw collega’s op kantoor en ben je vrij om aan jezelf te werken , ideeën te delen en bezig te zijn met innovatie.

Als je maatschappelijk relevant werk zoekt en serieus bent in het groeien van jouw carrière als javascript / frontend engineer ben je hier aan het goede adres! Jouw baan : Senior Frontend Developer Utrecht Als Senior Frontend Developer Utrecht werk je met jouw elite team op locatie bij de klant in de regio Utrecht.

Hierbij worden jullie altijd ingezet voor een oplossing , niet om zomaar een stoel te vullen. Jullie worden dan ook echt ingehuurd om niet alleen maar software te bouwen, maar juist ook om het niveau van software engineering naar een hoger plan te trekken .

Hier kun je dan ook echt impact maken! Erg interessant is bovendien dat de projecten waar jij en jouw squad aan werken altijd nieuwbouw zijn, waardoor je betrokken bent van architectuur, ontwerp tot implementatie en doorontwikkeling .

Doorgroeimogelijkheden Als Frontend developer zijn er binnen deze organisatie alle mogelijkheden voor (persoonlijke) groei.

Indien gewenst helpen ze je graag door naar architect en / of team lead. Hiervoor hebben zij gespecialiseerde trainers en beschikken zij over ruime budgetten voor het bezoeken van conferenties en meetings.

Waarbij specialisten op het gebied van software met veel aanzien ingevlogen worden om conferenties te houden . Wat wordt gevraagd?

Minimaal 5 jaar professionele ervaring als Javascript / frontend Engineer Ervaring met JavaScript SPA frameworks zoals bijv.

Angular, React, Node, Meteor, Ember of Backbone Een passie voor kwalitatieve software development en nieuwe technologie Een afgeronde technische HBO of WO opleiding of aantoonbaar vergelijkbaar niveau Ervaring met Agile (Scrum, Pair Programming, Code Reviews etc) is een grote pre Ervaring met Unit Testing, TDD en Automated Testing is een pre Een actieve github account Wat wordt geboden?

Tussen de € 60.000 en € 77.760 op basis van kennis en ervaring + € 9.600 in mobiliteit vergoeding (waarvan je alles wat je overhoudt boven op je salaris krijgt) De mogelijkheid om 40, 36 of 32 uur te werken 10% van jouw werktijd vrij voor ontwikkeling die het bedrijf verder helpen Direct een vast contract! Eindejaarbonus! Uitgebreid ontwikkelplan Onbeperkt trainingsbudget Netto onkostenvergoeding 27 vakantiedagen met de mogelijkheid om meer bij te kopen Premievrij pensioen Ben je als Frontend Developer Utrecht geïnteresseerd om te bouwen aan data intensieve applicaties voor vooraanstaande Nederlandse organisaties met grote maatschappelijke impact?

Solliciteer dan direct via het onderstaande formulier en mail je CV naar Melchior Schimmel via

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier