.NET Software Developer
Valk Solutions
MONTFOORT
3 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Ben jij een .NET Developer? Woon jij binnen 30 kilometer van Montfoort (Utrecht)? Wil jij werken aan innovatieve IT oplossingen voor retail?

Functie inhoud

ASPOS is het backend systeem waar meerdere applicaties mee koppelen : ERP POS applicatie ( de kassa ) met functies voor afrekenen, kortingsacties, loyalty, voorraadbeheer en automatisch herbevoorraden, betaaldiensten, PDA, BI-dashboard, financiële exports, webshop, kiosk en apps.

ASPOS is ontwikkeld in .NET (ASP.NET, C#, VB.NET, Javascript, jQuery) en werkt met databases gebaseerd op MS SQL. Voor snel zoeken en vinden gebruiken we Azure Search.

ASPOS koppelt ook naar externe partijen zoals betaalplatformen en Spotler. Deze koppelingen zijn SOAP / Xml of REST / Json.

Nieuwbouw wordt gedaan in ASP.NET Core.

In het ontwikkelteam zijn we bezig om grote stappen te maken. We werken met Azure DevOps met Continuous Integration, pull requests met 4 ogen principe met als uiteindelijke doel Continuous Delivery.

Als software engineer werk je mee aan het onderhouden en doorontwikkelen van bovenstaande systemen. Niet alleen door het realiseren van klantwensen maar ook door gebruik te maken van de nieuwste technologieën.

Functie eisen

We zijn op zoek naar een zelfstandige en professionele software engineer met uitstekende kennis van .NET en MS SQL op medior niveau.

Ervaring met MVC, ASP .NET (Webforms is een pré), complexe T-SQL queries en test-driven development kunnen we goed gebruiken.

Kennis en ervaring met Azure DevOps en kennis van de retailmarkt is een pré.

We zoeken gedreven mensen die snel in staat zijn om een probleem te vertalen naar een oplossing. Trust en Transparancy zijn belangrijke voorwaarden voor Agile werken, samenwerken en communicatie zijn dus competenties die je bezit.

We zoeken bij voorkeur iemand met HBO werk- en denkniveau.

Arbeidsvoorwaarden

Marktconform pakket van arbeidsvoorwaarden afhankelijk van kennis en ervaring.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier