VCE200421 Docenten wiskunde 1,7 fte
Vakcollege Eindhoven
Eindhoven, Netherlands
3 dagen geleden
source : Meesterbaan

Vakcollege Eindhoven is een vakschool voor Techniek en Zorg. Met passie voor ons eigen vak leiden wij (toekomstige) vakmensen op.

Jongeren tussen 12 en 16 zijn bij ons welkom voor een gedegen voorbereiding op de beroepsopleiding. Vakcollege Eindhoven biedt de examenprofielen Bouw Wonen Interieur (BWI), Mobiliteit & Transport (M&T), Produceren Installeren Energie (PIE) en Zorg & Welzijn (Z&W) aan.

Dat doen we met een team van gedreven docenten, instructeurs en ondersteunend personeel. Leerlingen met het advies basis of kader zijn van harte welkom.

Leren door te ervaren in een stimulerende omgeving staat bij ons voorop. Docenten en leerlingen kunnen daarom gebruik maken van allerlei innovatieve faciliteiten.

Met ingang van het nieuwe schooljaar 2020 / 2021 zijn we op zoek naar docenten wiskunde voor ongeveer 1,7 fte.

De collega die wij zoeken :

 • is bij voorkeur in het bezit van een onderwijsbevoegdheid of is bereid deze te behalen;
 • is oplossingsgericht;
 • heeft affiniteit en enig ervaring met onze doelgroep;
 • schakelt moeiteloos tussen verschillende didactische werkvormen;
 • is in staat zelfstandig te werken, maar voelt zich tegelijkertijd onderdeel van een team en draagt bij aan een goede teamsfeer.
 • Wat bieden wij?

  Wij bieden je een uitdagende maar evenwichtige omgeving waar leren én werken leuk is. Je gaat aan de slag in een enthousiast team met gedreven collega’s in Eindhoven.

  Je wordt ingeschaald in LB conform CAO VO.

  Solliciteren kan alleen via OMO.nl.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier