Docent Wiskunde Revius Lyceum Doorn
Revius Lyceum
Wormer, NL
6 dagen geleden
source : Joof.nl

Docent Wiskunde (eerstegraads)

0,8-1,0 fte, vanaf 1 augustus 2020

Verbinding maken met leerlingen en "jouw" vak overbrengen op een inspirerende en bevlogen wijze. Dat is waar jij als docent wiskunde in uitblinkt.

Met aandacht en oprechte interesse haal je het beste in de leerlingen naar boven. Bij het Revius Lyceum in Doorn werk je aan de ontwikkeling van je vak en lever je een actieve bijdrage aan een fijne schoolomgeving.

Deze vacature onderscheidt zich, omdat je :

 • op het Revius Lyceum goede begeleiding mag verwachten, ook voor ervaren collega's
 • de mogelijkheid hebt om door te groeien
 • deel mag uitmaken van een team enthousiaste collega's
 • kan rekenen op enthousiasme voor nieuwe ideeën
 • een bijdrage gaat leveren bij het invoeren van de nieuwe 60-minuten lessentabel
 • op het Revius iedere dag vers fruit krijgt
 • CVO Groep Zuidoost-Utrecht

  Als open christelijke scholengroep voor het voortgezet onderwijs in Zuidoost-Utrecht doen we er alles aan om een fijne en veilige leeromgeving te creëren.

  Dat doen we met 6 verschillende scholen met elk hun eigen karakter. Wij spelen als CVO Groep in op ontwikkelingen in de samenleving en anticiperen op maatschappelijke behoeftes.

  Kwaliteit bieden aan leerlingen en ouders, voortdurend op zoek gaan naar verbeteringen en een inspirerende werkomgeving bieden aan medewerkers, daar doen we het voor.

  De CVO Groep Zuidoost-Utrecht heeft een samenwerkingsverband met hogeschool HAN (ALO-opleiding) en Hogeschool Utrecht en de Universiteit Utrecht.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier