Operator
RAAAK Personeel
Alblasserdam, Zuid-Holland
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Kun jij met een bovenloopkraan en overweg? Wordt operator van een zaagmachine in de metaalindustrie? €2300 - €2700 + uitzicht op vast.

Voor een groot en groeiend bedrijf in Barendrecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator zagerij. Je komt te werken voor een logistiek bedrijf in de metaalbranche.

Je gaat zelfstandig aan de slag met het zagen van metaal. Daarbij ben je goed in staat om veilig en effectief de machines te bedienen.

Je werkt met zware metalen producten, dus je maakt veel gebruik van de bovenloopkraan.

Binnen dit bedrijf is de opleiding goed verzorgd, dus voor gemotiveerde en ambitieuze mensen is er altijd plek! We zoeken bij voorkeur wel iemand die ervaring heeft binnen de metaalbranche.

Binnen dit bedrijf zijn er daarnaast veel doorgroeimogelijkheden. Kortom; een bedrijf waar je de komende jaren met veel plezier kunt gaan werken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier