Klachtenfunctionaris
Equipe Zorgbedrijven
Eindhoven, NL
5 dagen geleden
source : deBanenSite

Equipe Zorgbedrijven zoekt een Klachtenfunctionaris te HBO geplaatst op 03-09-2019

Voor onze afdeling Kwaliteit & Veiligheid, gevestigd op het hoofdkantoor van Equipe Zorgbedrijven in Eindhoven, zijn wij op zoek naar een

Klachtenfunctionaris (M / V)

24 uur per week

Is de rol van klachtenfunctionaris jou op het lijf geschreven en krijg jij energie van een dynamische omgeving waar het principe geldt : decentraal wat kan en centraal wat moet?

Dan zijn wij op zoek naar jou.

Dit ga je doen :

Als klachtenfunctionaris begeleid en coördineer je de inkomende klachten. Dit doe je in samenwerking met de klinieken en de manager van de afdeling Kwaliteit & Veiligheid.

Je beantwoordt vragen met betrekking tot klachten die vanuit de organisatie en vanuit de cliënt komen. Natuurlijk zorg je er ook voor dat de klacht afgehandeld wordt.

Dit doe je niet alleen, je pakt dit samen met de verantwoordelijke manager van de kliniek op. Inkomende klachten verwerk je in het Management Systeem en je vertaalt deze naar rapportages.

Je stelt vervolgens concrete verbeteracties zodat de klacht in de toekomst voorkómen kan worden.

Je werkt in het team Kwaliteit & Veiligheid samen met twee kwaliteitsfunctionarissen en de manager Kwaliteit en Veiligheid.

We vragen :

Onze nieuwe klachtenfunctionaris beschikt minimaal over een afgeronde relevante HBO opleiding. Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie binnen een zorgsetting, bij voorkeur binnen een zelfstandig behandelcentrum of een ziekenhuis.

Je kunt zelfstandig te werk gaan en beschikt over goede luister- en adviesvaardigheden. Je bent in staat om een goede balans te vinden in de samenwerking met de regionale managers, zodat de klachten op de juiste wijze en waar mogelijk decentraal kunnen worden afgehandeld.

Met jouw klantvriendelijke houding sta je onze patiënten, cliënten en collega’s te woord waarbij jouw inlevingsvermogen en overtuigingskracht goed van pas komen.

We bieden :

Wij bieden een prettige werkomgeving waarin je met bovenstaande kwalificaties volledig tot je recht komt. Ons motto is Zorg kan altijd slimmer, beter en vriendelijker’.

We geven je graag de ruimte en het vertrouwen om jouw bijdrage te leveren aan de verdere groei van ons mooie bedrijf.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform cao ZKN, de functie is ingeschaald in FWG 50

Onze organisatie :

Equipe Zorgbedrijven is een zelfstandige groep van hoog gespecialiseerde klinieken in Nederland. Onder Equipe Zorgbedrijven vallen Velthuis kliniek (cosmetische behandelingen), Helder kliniek (proctologie en flebologie), Xpert Clinic (hand-

en polszorg), Xpert Orthopedie en EVA kliniek (vaginale aandoeningen). Alle klinieken hebben een ISO-certificatie en dragen het ZKN-keurmerk.

Inmiddels zijn er meer dan 20 locaties door heel Nederland waar kwalitatief hoogstaande zorg met oog voor de wensen van patiënten wordt geleverd.

Het onderscheidend vermogen ten opzichte van andere zorgaanbieders, zit onder meer in het feit dat er veel wordt geïnvesteerd in wetenschappelijk onderzoek en in het centraal stellen van de kwaliteit in de klinieken.

Equipe wil met al haar Zorgbedrijven aantoonbaar betere zorg leveren en maakt haar behandelingsresultaten volledig transparant en meetbaar (op aandoenings-

instellings- en behandelaarsniveau) voor zowel de patiënten als ook voor huisartsen en zorgverzekeraars.

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op.

T : 06 - 46 86 81 59

Interesse in de functie van Klachtenfunctionaris bij Equipe Zorgbedrijven regio ?

Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier