Operator
Randstad
BLEISWIJK, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

HEB EN WIL JIJ ALTIJD DE CONTROLE?

Dan is deze functie iets voor jou!

Onze klant zoekt meerdere Panel-Operators! In deze functie, houd je alle geautomatiseerde systemen in de gaten vanuit de controlekamer op snelheid, storingen en performance.

Tevens worden verbetervoorstellen van je verwacht : jij bent verantwoordelijk voor verschillende systemen op verschillende locaties.

Je hoeft je zeker niet te vervelen!

Dit bedrijf ontzorgt grote magazijnen / distributiecentra met geautomatiseerde systemen voor het productie- en logistieke proces.

Zij nemen het gehele productie / logistieke proces over van haar klanten, en daar ben jij verantwoordelijk voor. Dit zijn echt technische hoogstandjes!

Zelfs zo hoogstaand, dat ze nog worden gebouwd in Nieuwegein en Bleiswijk! Deze zijn in maart 2020 operationeel. Maar kun jij niet wachten en wil je nu al beginnen?

Dat kan! Je wordt namelijk ingewerkt in België / Duitsland / Oostenrijk. Alles is verzorgd, van een huurauto / appartement om in de slapen. Allemaal geregeld!

FUNCTIE-EISEN PANELOPERATOR

Afgeronde technische opleiding op MBO3+ (Mechatronica, Elektrotechniek, IT)

Zelfstandig werken, maar zeker ook goed kunnen samenwerken

Analytisch inzicht bij storingen denk jij al aan de volgende stap en de gevolgen hiervan!

Bereid tot werken in 2-ploegendienst in pieken werken zij in 3-ploeg.

Goede beheersing van Nederlands en Engels.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Salaris is afhankelijk van je ervaring en opleiding maar dit bedrijf betaalt goed, dus maak je geen zorgen.

Grote focus op ontwikkeling, want je bent nooit uitgeleerd. De klant geeft je tevens opleidingen en trainingen, mits je dit wilt / benodigt uiteraard.

HOE NU VERDER?

Graag ontvang ik je CV en motivatie via de Sollicitatie-knop. Mocht dit lukken, kan je uiteraard ook mailen naar procestechniekwest nl.randstad.com !

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier