Uitvoerder Glasvezelaanleg (regio Zuid-Holland)
VolkerWessels
Papendrecht, Nederland
5 dagen geleden

Wil jij in je auto Zuid-Holland van projectlocatie naar projectlocatie rijden? Heb jij een klantgerichte instelling en werk je graag samen met derde partijen?

En ben jij in staat om aan meerdere projecten tegelijk aandacht te geven? Dan kom ik graag in contact! Voor onze ondergrondse telecom netwerkaanleg, zijn wij op zoek naar een Uitvoerder!

Waarmee jij ons verder brengt

Als Uitvoerder binnen ons bedrijfsonderdeel Infratechniek zal je focus op de aanleg van KPN glasnetwerken in nieuwbouwomgevingen liggen.

Hierin stuur je op de kwantitatieve en kwalitatieve performance van veelal ingehuurd aannemerspersoneel. Denk hierbij aan veiligheid, kostprijs, doorlooptijd en tijdigheid.

Jij bewaakt de oplevering van de uitgevoerde werkzaamheden, bent verantwoordelijk voor het operationele uitvoeringsresultaat en verliest het klantenbelang en de kosten niet uit het oog.

Omgaan met het spanningsveld tussen realisatie, techniek, winst en verlies is je tweede natuur.

s Ochtends zal je vanaf thuis of direct naar de projectlocatie of eerst langs het kantoor in Papendrecht gaan. Bijvoorbeeld voor overleggen met (mede) opdrachtgevers en aannemers / installateurs.

Ook de projectleider van de bouwstroom, aan wie jij functioneel verantwoording aflegt, vind je op het kantoor in Papendrecht.

Zie jij de connectie met VWT?

Ken jij de wondere wereld van telecom als geen ander en ben je zoekende naar een werkgever die je vrijheid geeft in jouw werkzaamheden?

Dan is VolkerWessels Telecom wellicht hetgeen waar je naar op zoekt bent! Beschik je over een afgeronde MBO opleiding en heb je kennis van toe te passen technieken, richtlijnen en voorschriften met betrekking tot ondergrondse telecommunicatie-infrastructuur?

Dan ben jij degene die wij zoeken!

Omdat jij het aanspreekpunt bent voor uitvoeringsaspecten én collega’s, vinden wij het belangrijk dat je communicatieve vaardigheden sterk ontwikkeld zijn.

Met jouw enthousiasme en pro activiteit neem je collega’s mee. Mee in het werk en mee in veranderingen. Je kijkt vooruit en speelt in op te verwachten omstandigheden!

De projecten waar jij verantwoordelijk voor wordt, worden uitgevoerd in Zuid-Holland. Daarom hebben wij een sterke voorkeur voor een nieuwe collega die woonachtig is in deze omgeving.

Welkom bij VWT

Wij werken aan mooie projecten, waarin jij meewerkt aan de realisatie. Binnen een vooruitstrevende organisatie, waar we werken aan de toekomst van telecom : Total Connectivity.

Wij bieden jou :

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.500,- en € 3.400,- bij een 38-urige werkweek (afhankelijk van je ervaring);
 • 25 vakantiedagen;
 • Laptop, mobiele telefoon en een leaseauto;
 • Een pensioenregeling en de mogelijkheid deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Diverse trainingen in onze online omgeving;
 • De mogelijkheid tot persoonlijke groei met een gedegen begeleiding, waarbij ondernemerschap de ruimte krijgt;
 • Gunstige personeelskortingen op onder andere je fitnessabonnement, tanken en telefoon abonnement.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier