HBO Stagiair Finance (Full Time)
Just Brands (PME Legend, Cast Iron & Vanguard)
Lijnden, NL
8 uur geleden
source : Fashionunited

Just the job for you : HBO Stagiair Finance (Full Time)Zin in een down to earth bedrijf waar we jouw cijfer skills goed kunnen gebruiken?

Lees dan verder!JOUW WERKDAGAls stagiair finance is geen dag hetzelfde. Informeel en flexibel (samen)werken is wél echt een rode draad bij Just Brands.

In een licht en inspirerend pand in Lijnden, aan de rand van Amsterdam, loop je elke ochtend met een versgemalen bonenkoffie naar de afdeling Finance, waar je verschillende taken doorneemt, bespreekt en uitvoert.

Bijvoorbeeld het controleren van retouren én checken of alle verzendingen zijn gefactureerd. Maar, ook het verwerken van de bankafschriften in ons ERP-systeem.

De hele week krijg je de ruimte om te sporten in de JB gym en kun je na een gezonde lunch uit onze keuken de rest van de dag vol energie verder werken.

Zoals het verwerken van inkomende facturen en de kostenplaats toewijzen of het contoleren en exporteren van de winkel kasstaten (kasboek).

Voor je het weet is de dag bijna voorbij, maar werk je nog even door aan je stageopdracht. Niet omdat het moet, maar omdat je stage gewoon écht leuk en leerzaam is.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEIDNaast een goede begeleiding ben je verantwoordelijk voor het goed oppakken en uitvoeren van alle taken tijdens je stage.

Door heldere communicatie en jouw positieve proactieve manier van werken ben je echt een aanvulling op het vaste team en kun je in korte tijd veel leren.

ONZE VERANTWOORDELIJKHEIDWij zorgen, naast een goede begeleiding, voor een informele en inspirerende werkomgeving. Waar je elke dag gezond kunt lunchen en de ruimte krijgt om te bewegen in onze gym.

Daarnaast kun je met korting je garderobe uitbreiden met mooie kleding van PME Legend, Cast Iron en Vanguard. Kortom, een stage waar je met plezier naartoe gaat en later aan zult terugdenken!JOUW SKILLS

 • Je bent proactief en vindt 9 to 5 werken ontzettend old skool
 • Je kunt goed en helder met iedereen communiceren
 • Je bent schriftelijk en mondeling goed in Nederlands en Engels
 • Je bent opbouwend kritisch, maar kunt ook flexibel met zaken omgaan
 • Je bent een team player met een good energy down to earth personality
 • Je eigen verantwoordelijkheid pakken is meer dan vanzelfsprekendJOUW VOORWAARDENOp de eerste plaats, bieden we je een leerzame en vooral leuke stageplaats aan, waarbij je een goede indruk krijgt van de werkwijze en organisatie, maar ook de ruimte hebt om je als persoon te ontwikkelen.
 • Daarnaast ontvang je een stagevergoeding van € 500,- per maand en vergoeden wij deels je reiskosten als je met de auto komt en 100% voor reizen met het openbaar vervoer.

  Verder hebben we een gym inclusief sportlessen en is er tijd voor ontspanning tijdens gezellige borrels op donderdag en vrijdag.

  ONZE ACHTERGRONDJust Brands is een jong en dynamisch bedrijf. Young at heart, maar met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen van herenkleding in de modewereld.

  In ons hoofdkantoor in Lijnden werken dagelijks meer dan honderd kledingspecialisten samen aan het ontwerpen, fabriceren, inkopen, marketen, verkopen en distribueren van onze drie topmerken : PME Legend, Vanguard en Cast Iron.

  In de Benelux heeft Just Brands ruim 1500 verkooppunten waaronder een tiental eigen Just Brands stores. In de loop der jaren hebben we aan een sterke positie in de jeans- en casualmarkt gewerkt, waar wij erg trots op zijn.

  Onze corporate culture is no-nonsense, eerlijk, open en informeel.Heb je in één keer alles gelezen tot deze laatste alinea en wil jij ons vertellen waarom jij dé stagiair bent voor deze super leuke functie?

  Ga naar de button SOLLICITEER en wij ontvangen graag jouw sollicitatie.Wil je meer weten over werken bij Just Brands? Klikhier!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier