Schoolverlater carriere accountancy
Flexibility
Omgeving Almelo, NL
13 dagen geleden

Veel klantencontact en zelfstandigheid in jouw functie binnen een informeel en hecht team?

Onze opdrachtgever is een accountantskantoor met meerdere vestigingen in Nederland en internationaal gelieerd. Ondernemen staat centraal alsmede de persoonlijke benadering richting haar klanten (veelal bovenkant MKB).

Heb jij recent of bijna jouw HBO studie AC, BE of soortgelijk afgerond en wil jij werken in de accountancy bij een informele, betrokken, regionale vestiging met korte lijnen? Reageer dan!

Als gevorderd assistent accountant in de samenstelpraktijk houd je je bezig met diverse uiteenlopende werkzaamheden zoals het verrichten van samenstel-

en beoordelingswerkzaamheden, opstellen van jaarrekeningen en financiele overzichten, het adviseren van klanten bij het inrichten van hun administratie.

0 HBO opleiding AC / BE

0 Ambitie om op termijn te starten met AA studie of reeds gestart

Wat bieden wij

Een baan met uitzicht op vaste aanstelling bij een betrokken werkgever in een professionele, open en informele cultuur met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb jij interesse en ben jij de professional die we zoeken? Reageer dan vandaag en stuur jouw CV met sollicitatiebrief naar mariska.

spekenbrink flexibility.nl of bel voor meer informatie naar 06-17 364 310.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier