Ervaren D365 BC Consultant
Citeos
Zaltbommel, Gueldre, Pays-Bas
6 dagen geleden

Date : 16-08-2019

CompanyInformation : Wij vertalen vanuit onze Business Unit in Zaltbommel bedrijfsprocessen voor financieel, handel en productie naar op maat gemaakte bedrijfsmanagement oplossingen met Dynamics 365 Business Central.

Aanvullend op Dynamics NAV maakt Axians met I-Make en I-Fresh een op maat gemaakte ERP-oplossing voor de AGF- en maakindustrie.

Met ruim 45 enthousiaste en gedreven collega's staan wij dicht bij de klant en hanteren wij een pragmatische insteek. Dit doen we met veel plezier in een prettige informele werksfeer.

FunctionDescription : Als Sr. Consultant krijg je een zeer gevarieerde functie; je bent adviseur voor onze klanten en begeleidt als lead de implementatie van diverse bedrijfsprocessen.

Je werkt samen met een projectteam van Projectmanagers, Consultants en Developers. Het is jouw missie om processen bij bedrijven te optimaliseren en deze zo goed mogelijk te ondersteunen met onze software.

Dit doe je met technologie van Dynamics 365 Business Central aangevuld met onze Add-Ons. In onze visie staat klanttevredenheid centraal en werken wij met een pragmatische aanpak.

Implementatieprojecten en upgradeprojecten voer je daarom in nauw overleg en samenwerking met de klant en collega's uit.

Je bent verantwoordelijk en betrokken bij het volledige proces van probleemanalyse, ontwerp, afstemming, planning, testen tot en met de nazorg.

JobRequirements :

 • Een afgeronde HBO- of WO opleiding, bij voorkeur richting een Bedrijfskundige of Economische richting;
 • Kennis van bedrijfsprocessen (boekhouding en financiën, verkoop, marketing, logistiek en productie) vanuit zakelijk en menselijk perspectief;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als Consultant of ICT Projectmanager en ervaring met Dynamics 365 Business central;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden en een hoog klant- en kwaliteitsbewustzijn.
 • Analytisch vermogen.
 • Goede kennis van het Nederlands en Engels en vindt het leuk om door heel Nederland te reizen
 • ContactInfo : Interesse in deze baan? Reageer via sollicitatiebutton of neem contact op met Joris Vos via e-mailadres joris.vos axians.com.

  Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier