Productiemedewerker
Start People
Hoorn, NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Leren op de werkvloer? Op zoek naar werk met uitzicht op een vaste baan? Wil je bijdragen aan een mooi product? Werken in 3 ploegendienst geen probleem?

Dan ben je bij ons op het juiste adres.

Voor de productie van Isolatie glas zijn we op zoek naar een medewerker Isoleer. Op deze afdeling ben je onderdeel van een belangrijk proces in de fabriek.

Samen met je team zorg je ervoor dat de glasproducten op de juiste manier worden geïsoleerd. Dit doe je door de glasproducten te verplaatsen in de fabriek, machines in te stellen en glasproducten de buigen te plakken!

Als medewerker isolatie begin je op niveau 1 en groei je door tot niveau 3. Per niveau krijg je een korte opleiding. Elke zes weken volgt een gesprek om te bespreken of je door kan groeien naar het volgende niveau.

Op niveau 1 ben je bezig met het opzetten van glasplaten op de machines. Dit doe je in je eentje of samen met een collega met behulp van een zuiger.

De glasplaten kunnen zwaar zijn dus het is belangrijk dat je dit fysiek aan kan!

Op niveau 2 ben je, naast het opzetten van glasplaten, ook bezig met het buigen en plakken van de glasplaten. Hiervoor stel je de machines in en controleer je of het buigen en plakken goed is gegaan.

Op niveau 3 beheers je beide taken volledig zelfstandig.

Ben je als productiemedewerker op niveau 3 en nog steeds niet uitgeleerd? Dan kan je doorgroeien naar de functie van Operator bij Scheuten Glas!

Wie ben je?

Allereerst verwachten we van jou dat je enthousiast bent om te gaan werken bij Scheuten Glas! Het is belangrijk dat je goed kan samenwerken en dat je respectvol omgaat met collega’s!

 • Talen : Je spreekt Nederlands of Engels in overleg;
 • Tijden : Je bent fulltime (38 uur) beschikbaar in een drieploegendienst;
 • Fysiek : Je bent fysiek fit; de glasplaten kunnen tot 20kilo wegen (je hebt wel hulp van een kraan)

  Over het bedrijf

  Scheuten glas behoort tot de top 5 vanglasbedrijven in Europa. In Nederland is Scheuten Glas inmiddels een gevestigdenaam met fabrieken in Venlo en in Hoorn.

  In deze fabrieken worden dagelijks door enthousiaste medewerkers gewerkt aandiverse glasproducten.

  In de fabriek in Zwaag zijn dagelijks een groepmedewerkers actief in een twee- of drieploegendienst.

  Scheuten Glas in Zwaag ligt tegen Hoorn aan en in de buurt van Medemblik, Enkhuizen, Purmerend.

  Sander de Heus, productiemanager in Zwaag : Bij Scheuten Glas werken we hard in een goede sfeer, waarbij we constant op zoek zijn naar verbeteringen en waar je als werknemer kansen krijgt!’

  Wat bieden wij jou?

  De volgende voorwaarden bieden we je aan!

 • Een goed uurloon (12,82 per uur)
 • Fulltime in 3 ploegendienst
 • Bij goed functioneren uitzicht op een vaste baan bij Scheuten Glas
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • 8% vakantiegeld naast je salaris.
 • Deel deze vacature

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Continue" or "Continue with Google" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier