verzorgende IG
Amstelring
De Venser, Amsterdam
6 uur geleden

24-32 uur per week

Wil je als verzorgende meer betekenen voor mensen met een PG indicatie? Wil je net die stap extra doen, waardoor onze bewoners de zorg en aandacht ontvangen die zij verdienen?

Ons team op De Venser heet je van harte welkom. Wil je als verzorgende meer betekenen voor mensen met een PG indicatie? Wil je net die stap extra doen, waardoor onze bewoners de zorg en aandacht ontvangen die zij verdienen?

Ons team op De Venser heet je van harte welkom.

Werkplek

De Venser is een woonzorgcentrum dat voornamelijk verpleeghuiszorg biedt. Het ligt op steenworp afstand van de Amsterdam ArenA.

De Venser legt de nadruk op het scheppen van een comfortabele woonsituatie waarin cliënten van alle nationaliteiten en culturen zich veilig en geborgen voelen.

Het bestaat uit een verzorgingshuis en een verpleeghuis er wonen mensen met somatische klachten en psychogeriatrische klachten.

De Venser heeft de welzijnsactiviteiten hoog in het vaandel staan, er is een uitgebreid aanbod aan activiteiten en optredens voor de bewoners.

De Venser is onderdeel van Amstelring. De Venser is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Er is gratis parkeermogelijkheid op eigen terrein.

Functie

Je hebt een sterke en warme persoonlijkheid en je kunt je goed inleven in de leefwereld van bewoners met dementie. Samen met collega’s, behandelteam en vrijwilligers ben je met elkaar verantwoordelijk voor het woonplezier, kwalitatief goede zorg en het welzijn van onze bewoners.

Samen met familie, mantelzorger, collega's en de bewoner lever je een aandeel bij het opstellen van het zorgplan. Jij draagt mede de verantwoordelijkheid voor de zorg die de bewoner ontvangt en houdt de continuïteit van deze zorg in de gaten.

Jij bent een aanspreekpunt voor familie, de bewoner en je collega's. Jij informeert hen wanneer nodig en deelt je kennis en inzichten met collega's.

Met jouw gestructureerde aanpak weet jij de zorgkwaliteit naar een hoger niveau te tillen!

Een (zorg)spin in het web, met als doel optimaal aansluiten bij de wensen van de bewoners.

Profiel

Bij De Venser willen we alleen het beste voor onze bewoners en medewerkers. Dat je plezier uitstraalt en je werk met ziel en zaligheid doet, staat voor ons op nummer één.

Daarnaast zien we graag dat je aan de volgende eisen voldoet :

 • Je hebt een afgerond diploma Verzorgende IG niv. 3, (evt. met EVV);
 • Je hebt een groot hart voor personen met een PG zorgvraag;
 • Je bent een doorzetter en kan omgaan met stress;
 • Je bent besluitvaardig en gaat verantwoordelijkheden niet uit de weg.
 • Wij bieden

  Net als overal in de zorg zijn je salaris en primaire arbeidsvoorwaarden gewoon volgens de CAO. Ook onze aanvullende voorwaarden zijn erg goed.

  Een greep uit wat we je allemaal te bieden hebben :

 • Een uitdagende baan en prettige werksfeer : Amstelring staat voor liefdevolle zorg, vrijheid, respect en ruimte voor eigenheid;
 • als medewerker kun je dat alleen bieden als je dat zelf ook ervaart.

 • Goede scholingsmogelijkheden : je krijgt alle kans om je deskundigheid uit te bouwen of om je te specialiseren
 • Mooie extra's zoals een chromebook voor je werk en privé, eindejaarsuitkering en leuke personeelskorting.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier