Calculator Elektrotechniek
Unica
Bodegraven
1 dag geleden

Calculator Elektrotechniek

Bodegraven Meer details Match criteria Opleidingsniveau

 • Starter
 • Doorgrond jij alle rekenkundige facetten van een project en ken jij de risico’s?

  Jouw uitdaging als Calculator Elektrotechniek

  Je werkt als calculator in de regio Zuid-West en je bent verantwoordelijk voor alle rekenkundige facetten van elektrotechnische installaties in onze projecten.

  Je weet veel van kostprijsbegrotingen en bent goed bekend met de gebruikelijke contractvormen en rekenmethodes in de installatietechniek.

  Je krijgt de verantwoordelijkheid om de haalbaarheid van projecten te onderzoeken en te toetsen. Dit doe je voornamelijk op het gebied van uitvoerbaarheid, techniek, het budget, de regelgeving en de bouw- en voorbereidingsplanning.

  Daarnaast worden mede door jouw zorg aanbestedingsstukken voltooid, en tijdig ingediend. Je draagt hiermee een grote financiële en operationele verantwoordelijkheid.

  Bij Unica Building Projects krijg je de kans om als calculator een belangrijke stempel te drukken op onze dienstverlening.

  Je mag werken aan projecten zoals de bouw en verbouw van gebouwgebonden installaties van ziekenhuizen, verzorgingsinstellingen, defensieobjecten, monumentale gebouwen, overheidsgebouwen, onderwijsinstellingen en andere utiliteitsgebouwen.

  Unica Building Projects heeft een gezonde groeistrategie en dat betekent voor jouw afdeling een geweldige kans om veel nieuwe tenders tot een goed einde te brengen.

  Wat biedt Unica jou?

  Een uitdagende functie bij een snelgroeiende organisatie met de arbeidsvoorwaarden die je van een gerenommeerde speler mag verwachten.

  Bovendien stimuleren we ondernemerschap en persoonlijke / professionele ontwikkeling van al onze collega’s. Dus ook van jou.

  Ook goed geregeld

 • Een salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen de 2950 en 4200 euro bruto per maand;
 • Een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Als je een eigen auto hebt ontvang je een vergoeding van 0,19 eurocent per km.
 • Je kan er ook voor kiezen om een OV-jaarabonnement vergoed te krijgen;
 • Je hebt genoeg tijd om te rusten of op vakantie te gaan want je ontvangt 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Daarnaast heb je de ruimte om thuis te werken;
 • Je pensioen wordt geregeld via het Pensioenfonds Metaal en Techniek. Daarnaast kan je korting krijgen bij zorgverzekeraars Zilveren Kruis en CZ via onze collectieve ziektekostenverzekering;
 • Wanneer Unica winst maakt krijg jij een percentage van deze winst via onze winstdelingsregeling;
 • Er is er een groot aanbod van opleidingen en cursussen die je kan volgen om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van (installatie)techniek, commerciële- en managementvaardigheden;
 • Je krijgt een warm welkom; we hebben een uitgebreid onboardingstraject. Je wordt begeleid door een buddy en er zijn verschillende introductieactiviteiten om je snel thuis te laten voelen;
 • Unica is een grote organisatie met ruime doorgroeimogelijkheden waarbij wij graag invulling geven aan jouw persoonlijke ambities;
 • Tot slot heb je als medewerker van Unica beschikking tot korting op allerlei diensten en producten. De leveranciers van Unica (Boels, Grohe, Fietsvoordeelshop en nog veel meer) bieden je namelijk unieke kortingen aan!
 • Jouw team

  Bij het projectbedrijf Building Projects Zuidwest werken zo’n 150 medewerkers vol trots aan mooie projecten voor Unica. We verzorgen het projectmanagement bij innovaties en renovaties van gebouwen.

  Door onze brede kennis, landelijk netwerk en nieuwste technologieën maken we van elk project een succes. Een goed voorbeeld daarvan is "The View of Rotterdam / Bay House".

  Elk project is een team-effort en bij elk project streven we naar een duurzame relatie met onze klant. Zo zorgen we ervoor dat we steeds beter worden door actief mee te denken, kansen te zien en initiatief te tonen.

  Vanuit het projectbedrijf Building Projects Zuidwest werken we samen aan het beste resultaat voor klanten en partners.

  Natuurlijk vragen we ook wat van jou

  Wij horen graag van jou als je beschikt over

 • Een mbo-diploma in de richting Elektrotechniek, of hbo werk- en denkniveau in elektrotechnische richting;
 • Ervaring als Calculator in instalatietechnische projecten;
 • Kennis van Word, Excel, PowerPoint en Microsoft Projects;
 • Ervaring met calculatieprogramma’s en softwareprogramma’s;
 • Dit is een mooie uitdaging voor iemand die zijn carrière "binnen" wil voortzetten. Kandidaten uit de buitendienst worden aangespoord om te solliciteren.
 • Organisatorisch en cijfermatig inzicht.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier