Bepaal je eigen uren als klantenservice medewerker in Alkmaar
YoungCapital
Alkmaar, NL
3 dagen geleden
source : Officevacatures

Als medewerker op de klantenservice ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle vragen die klanten en abonnees hebben. Het kan hierbij gaan om zaken als : kwaliteit, levering of facturatie.

Het is dus erg belangrijk dat je snel de juiste vragen kan stellen om erachter te komen hoe je een klant het beste kan helpen.

Er is echter ook een mogelijkheid dat klanten hun abonnement willen opzeggen. In dat geval regel je alle administratie en proberen je de klanten nog binnenboord te houden met een extra aanbieding.

Er zit dus ook een commercieel randje aan deze functie.

Het gaat hier om een functie van minimaal 20 uur in de week. Ben je meer uren beschikbaar? Helemaal top! Het fijnste van deze functie is dat je zelf kan bepalen wanneer je graag zou willen werken.

Je kan zelf je uren bepalen tussen 08 : 00 en 20 : 00, al is het wel een vereiste dat je ook twee keer per week tot 20 : 00 kan werken en twee keer per week op zaterdag beschikbaar bent.

Op donderdag 24 mei organiseren we een sollicitatiebijeenkomst van 10 : 00 - 13 : 00. Het is dus essentieel dat je dan aanwezig kan zijn.

Ben jij tot slot het serviceverlenende toptalent dat wij zoeken? Solliciteer dan snel!

Functieeisen

 • Er is geen minimale opleiding vereist.
 • Het hebben van ervaring binnen een klantenservice is een pré
 • Je kan voldoen aan de eerder gestelde eis qua beschikbaarheid
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • De mogelijkheid om je eigen werkrooster samen te stellen
 • Je zit zeker niet alleen en hebt ruimte om met collega's te praten
 • Je ontvangt een bruto uurloon tot wel €9,76 per uur
 • Er is de mogelijkheid tot een reiskostenvergoeding als je wat verder weg woont
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier