Ben jij de nieuwe Calculator GWW voor een aannemer in de omgeving van Nieuw-Vennep? Calculator GWW
Edis bv
Nieuw-Vennep
5 dagen geleden

Vacature omschrijving

Wij zoeken een Calculator GWW in de omgeving van Uden. Je komt te werken bij een organisatie waar ze meestal werken in vaste teams.

Het betreft een grote organisatie, maar doordat je in deze vaste teams werkt, zijn de lijntjes wel kort. De organisatie houdt zich bezig met onder- en bovengrondse infrastructuur.

Voor deze functie als Calculator GWW is een diploma geen vereiste. Hbo schoolverlaters zijn ook van harte welkom om te solliciteren op deze functie en dit geldt natuurlijk ook voor ervaren toppers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging!

Hoe gaat jouw rol als Calculator GWW? Je maakt kostprijsberekeningen en je vraagt offertes aan. Daarnaast maak je ook werkbegrotingen.

Je houdt deze calculatiegegevens bij in Metacom. Wat ook onder jouw verantwoordelijkheid valt is het controleren van aanvragen of deze compleet zijn.

Als laatste heb je veel contact met leveranciers en onderaannemers.

Jij regelt...

 • Minimaal mbo niveau 4 / hbo werk- en denkniveau of soortgelijk;
 • Enkele jaren relevante werkervaring;
 • Ervaring met UAV-GC;
 • Communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier