Werkvoorbereider
Centerpoint
Tilburg, NL
2 dagen geleden

Introductie

Wil jij als ervaren werkvoorbereider bijdrage aan het realiseren van mooie gebouwen, maar bovenal bedenken en creëren van de beste plek om te wonen, werken en leven?

Organisatie

De opdrachtgever is een ontwikkelende aannemer die de uitdaging en ambitie heeft om voorop te lopen, het beter en slimmer te doen.

Dit doen ze door creatieve, innovatieve en kwalitatieve oplossingen te bedenken en met oog voor het belang van alle betrokkenen.

Functie

Als ervaren werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en het begeleiden van het project. Je bent medeverantwoordelijk voor het behalen van de voorgestelde doelstellingen.

Als deelnemer aan het projectteam werk je nauw samen met de projectleiding, projectcoördinator, projectplanning en inkoop ten behoeve van woning- en utiliteitprojecten.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde en kennis en ervaring met de BIM methodiek. Je hebt tussen de 5 en 10 jaar ervaring in een soortgelijke functie en je bent een echte teamplayer.

Zelfstandig, accuraat, proactief, en communicatief zijn woorden die bij jou op het lijf geschreven staan.

Aanbod

Naast een markconform salaris biedt de opdrachtgever een inspireerde en uitdagende informele werkomgeving met kansen op verdere ontwikkeling.

Naast de passie voor bouwen en ontwikkelen heeft de opdrachtgever ook de ambitie om mensen de prikkelen, te inspireren en elkaar continue te verbeteren.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier