BIM-adviseur
Or-Quest
Friesland, NL
5 dagen geleden

Functieomschrijving BIM-adviseur

In deze functie als BIM-adviseur ben je werkzaam bij een dynamisch en jong bouwkundig adviesbureau in Friesland. Je begeleid een breed bestand van opdrachtgevers in de transitie naar een BIM-

gestuurde organisatie en bent daarnaast verantwoordelijk voor interne BIM-processen. Je stelt een plan van aanpak op in samenwerking met opdrachtgevers en je bent verantwoordelijk voor de volledige implementatie van BIM binnen diverse toonaangevende organisaties.

Je adviseert en bouwt aan de bibliotheken en stelt protocollen op. Ook ben je het aanspreekpunt op het gebied van BIM voor je collega’s intern.

Je hebt uitgebreide kennis van Revit, ervaring met het aanmaken van bibliotheken en bent sterk in het toevoegen en generen van data uit het BIM model en het uitvoeren van clash detection.

Kortom, je bent in staat om een klant te begeleiden van A tot Z op het gebied van BIM. Hiertegenover staat natuurlijk een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd in deze functie? .

Functie eisen :

 • HBO of WO werk- en denkniveau;
 • Afgeronde technische opleiding, bij voorkeur richting bouwkunde;
 • Uitgebreide ervaring met Revit en Navisworks;
 • Sterke communicatieve vaardigheden.
 • WIJ BIEDEN

  Naast uitstekende salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de kans om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.

  Dit kan door het volgen van diverse trainingen in onze eigen . In deze trainingen staat vooral je persoonlijke ontwikkeling centraal .

  Over Or-Quest

  Or-Quest detacheert ambitieuze en gedreven professionals binnen organisaties in de wereld van de bouw, infra en techniek.

  We werken met . We doen waar we goed in zijn én wat we leuk vinden : mensen met elkaar verbinden en talent samenbrengen op aansprekende projecten! Dat dit zijn vruchten afwerpt, blijkt uit een groeiend netwerk van tevreden opdrachtgevers en professionals waar wij ontzettend trots op zijn.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier