Stagiar 'Marktverkenning klanten en diensten'
Oosterberg
Groningen, Groningen, NL
5 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving Deze stageplaats heeft binnen Oosterberg raakvlakken met marketing, verkoop, commerciële en technische dienstverlening.

Je leert van ervaren collega’s hoe je klanten adviseert over de aankoop van de juiste technische producten. Na een inwerkperiode ben je in staat zelf aankopen te verwerken in het je vanuit je opleiding een opdracht hebt voor een onderzoek dan kijken we samen hoe we hier het beste invulling aan kunnen geven.

Naast een eventueel onderzoek ben je ook betrokken bij het proactief benaderen van bestaande klanten en prospects. Functie-

eisen Om deze stage goed te kunnen vervullen beschik je over de volgende competenties : Zelfstandig Om goed om te kunnen gaan met de gegeven vrijheid en het vertrouwen.

Je bent voldoende proactief om een eigen standpunt te kunnen formuleren. Analytisch Om logische verbanden te leggen tussen verschillende bedrijfsprocessen, concepten en behoeften en deze te integreren in de eigen analyse.

Je kunt hoofd en bijzaken van elkaar onderscheiden. Accuraat In staat zijn om onder druk kwalitatief goed werk te blijven leveren.

Je kan taken nauwkeurig en met oog voor detail volbrengen. Flexibel Je reageert alert op informatie die het bijsturen van de gekozen aanpak noodzakelijk maakt en je kunt jezelf aanpassen aan deze verandering.

Bedrijfsomschrijving Oosterberg is sterk aan het groeien en volop in beweging, en daardoor zeer leerzaam voor stagiaires.

Bij Oosterberg kan je echt een stage van betekenis uitvoeren! Locatie / Standplaats Groningen Arbeidsvoorwaarden Wij bieden je een interessante en vooral veelzijdige stage waarbij jij jezelf goed kan ontwikkelen.

Daarnaast is er ruimte voor een passende stagevergoeding. Tot slot kun jij rekenen op een goede begeleiding en garanderen wij jou een prettige werkomgeving! Sollicitatieprocedure Enthousiast?

Je kan je sollicitatiebrief en CV sturen naar Wil je eerst meer informatie? Arend Pot, vestigingsleider, vertelt je er graag meer over! Tel.

06-2090906. Bezoek voor meer informatie over de vacature Stagiar 'Marktverkenning klanten en diensten' of solliciteer online op de vacature Stagiar 'Marktverkenning klanten en diensten' .

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier