BOA Parkeercontroleur
Safetygroup
Alkmaar, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

In Alkmaar ben jij verantwoordelijk voor het parkeerbeleid van de gemeente. Jij controleert of inwoners en bezoekers parkeerbelasting hebben betaald en of er geparkeerd is op de daarvoor aangewezen plekken.

Je staat stevig in je schoenen wanneer je een naheffingsaanslag oplegt en je staat mensen in Alkmaar met een glimlach te woord wanneer ze bij jou komen met vragen over parkeren.

Je zult je werkzaamheden voornamelijk te voet uitvoeren. Omdat je af en toe ook in dorpen in de buurt zult controleren, zul je dan ook met de auto daarheen rijden.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Wij ontvangen je sollicitatie graag voor 15 oktober!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Nadat jij hebt gesolliciteerd, neemt een recruiter van City 360 contact met jou op om je sollicitatie met je door te nemen.

Als jij aan alle functie-eisen voldoet, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Tijdens dit gesprek neemt de recruiter onder andere jouw motivatie en de verwachtingen met je door.

Na het sollicitatiegesprek heb je een klikgesprek met een teammanager van de gemeente Alkmaar. Als het resultaat van het klikgesprek positief is, mag jij starten in de gemeente Alkmaar!

Over City 360 : Voor zekerheid

Werken bij City 360 betekent een belangrijke bijdrage leveren aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte in een van de vele gemeentes in Nederland waar wij mee samenwerken.

Wanneer jij komt werken bij City 360, werk je direct samen met je collega’s in Alkmaar. Onze afdelingen P&O, planning, en projectmanagement ondersteunen jou, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Je kunt profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing bij ons opleidingsinstituut IVON. City 360 is onderdeel van de Safety Group.

Wat je krijgt

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons :

 • Een gemiddeld bruto uurloon van € 11,69 (€ 10,35 excl. vergoedingen en toeslagen) en een onregelmatigheidstoeslag van 6%;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer en maaltijdvergoeding van € 3,25 tot € 10 per dag;
 • Doorbetaalde reistijd en pauzes;
 • Een baan van 40 uur per week;
 • De mogelijkheid om in overleg te werken wanneer jij wilt;
 • De kans om aanvullende opleidingen te volgen;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen City 360 en bij onze opdrachtgevers.
 • Wie je bent

  Als parkeercontroleur moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee :

 • Een geldig boa-getuigschrift;
 • Ervaring als (fiscaal) parkeercontroleur is een pré;
 • Een geldig rijbewijs B.
 • De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) tot 20 jaar terug is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier