Werktuigbouwkunde klimaat engineer utiliteit
Eminent
Amsterdam, NL
17 uur geleden
source : Techniekvacaturebank

Als klimaattechnisch engineer ben je verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding van uitdagende klimaattechnische (HVAC) projecten tot ongeveer 600 kilowatt binnen de utiliteit.

Het proces begint met het maken van een basisontwerp bestaande uit tekeningen (in AutoCAD en Revit), het maken van calculaties, het bepalen van de technische specificaties en het samenstellen van documentatie en technische inkoopspecificaties.

Met de functionele eisen in het achterhoofd maak je een gedetailleerd ontwerp waarbij je rekening houdt met de andere betrokkenen disciplines, geldende engineeringsprincipes, modellen en regelgeving.

In deze functie beheer je meerdere projecten tegelijk. De projecten zijn bijvoorbeeld de nieuwbouw en verbouw van kantoorpanden, het realiseren van een showroom met werkplaats en de renovatie van monumentale panden in de binnenstad van Amsterdam.

Veel van de werkzaamheden zijn voor vaste klanten in de regio Amsterdam. Naast engineering denk je mee in calculatie van aangevraagde projecten en bereken je meer- en minderwerken bij lopende projecten.

Interesse? Neem contact op met Mickel Liebrecht, 06 - 18 73 33 61, m.liebrecht eminentgroep.nl

Functieeisen

De functie van engineer is een belangrijke functie binnen dit familiebedrijf. Je werkt in teamverband waarbij jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor het ontwerp en de calculatie van nieuwbouw-, verbouw en renovatieprojecten.

Om deze functie succesvol in te vullen beschik je over de volgende kwaliteiten :

 • HBO werk- en denkniveau, studierichting werktuigbouwkunde of installatietechniek;
 • In het bezit van minimaal MIT-W (MBO 4);
 • Kennis van AutoCAD / Revit is wenselijk;
 • Woonachtig in omgeving van de randstad.
 • Bedrijfsomschrijving

  Dit familiebedrijf bestaat inmiddels ruim 35 jaar. De start werd eind jaren '80 gemaakt met een traditioneel installatiebedrijf bestaande uit 10 medewerkers.

  In eerste instantie bestond de klantenkring grotendeels uit particulieren. Het dienstenpakket omvatte voornamelijk loodgieterswerk en standaard elektra.

  Door constant kwaliteit te leveren en meer kennis van techniek te blijven ontwikkelen groeide dit bedrijf in de loop der jaren gestaag.

  Vandaag de dag bestaat dit familiebedrijf uit meer dan 1.000 medewerkers verspreid over meerdere landelijke vestigingen.

  Klanten kunnen terecht voor allerhande installaties, van computergestuurde gebouwautomatisering tot en met klimaatsystemen gecombineerd met intelligente bronsystemen.

  Dankzij de dagelijkse enthousiaste inzet van alle medewerkers is groei van dit bedrijf de komende jaren ook gegarandeerd.

  Kies je ervoor om bij dit bedrijf aan de slag te gaan dan heb je de kans om mee te groeien dankzij opleidingen in het eigen opleidingscentrum en actieve begeleiding van ervaren professionals.

  Arbeidsvoorwaarden

  Uiteraard mag je ook een aantal dingen van ons verwachten. Het volgende heb je sowieso al in je broekzak :

 • Bovengemiddeld salaris dat past bij jouw leeftijd, ervaring en kennis;
 • 38 (!) vrije dagen per jaar (25 vakantiedagen en 13 ATV);
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Metaal & Techniek : Technische Installatiebedrijven;
 • Flexibele werktijden met veel eigen verantwoordelijkheid;
 • Regionale projecten;
 • Een plek waar je jouw eigen stempel op kunt drukken.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier