PHP developer
BOLD Company
Amstelveen, NL
6 dagen geleden

Organisatie

Voor een toonaangevend, vernieuwend adviesbureau in Amstelveen zoeken wij een PHP developer die het bestaande team komt versterken.

Dit bedrijf specialiseert zich in het opleiden en ondersteunen van management professionals. Dagelijks zorgen zij ervoor dat professionals zich verder kunnen ontwikkelen en elkaar kunnen vinden.

Dit doen zij onder andere door het geven van trainingen, cursussen en opleidingen maar ook door het organiseren van events.

Met ruim 20 jaar ervaring en zo’n 50 medewerkers hebben zij zich meer dan bewezen binnen de markt. Daarbij maken zij de afgelopen tijd een aanhoudende groei door.

Omdat opleiden en ontwikkelen zo centraal staat binnen de organisatie zijn er veel ontwikkel mogelijkheden. Deze zijn toegankelijk voor alle medewerkers van vele verschillende disciplines.

Zij maken mensen graag succesvol zowel buiten maar natuurlijk ook binnen de organisatie.

Functieomschrijving PHP developer

Ben jij een communicatief sterke PHP developer en vind jij het leuk om grote interne projecten te bouwen, onderhouden en te verbeteren?

Dan zoeken wij jou! Mede door de uitbreiding van het aantal gebruikers is het development team toe aan uitbreiding. Daarbij worden de platforms en systemen, die nodig zijn om de service aan te bieden, constant verbeterd en vernieuwd.

De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als huiselijk en innovatief. Het development team bestaat nu uit 3 developers van verschillende ervaringsniveaus en wordt steeds verder uitgebreid.

Om ervoor te zorgen dat alles soepel en betrouwbaar functioneert, is er constant aandacht voor verbetering. Hiervoor worden technieken gebruikt als React.

JS, PHP, Symphony en Linux. Vanwege uitbreiding van het Development team zijn zij opzoek naar een ervaren PHP developer met ambitie.

Functie-eisen

 • HBO denk en werk niveau;
 • Minimaal 2 jaar ervaring met van PHP, HTML en CSS;
 • Kennis van SQL, Symphony en Linux;
 • Een leergierige houding.
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Mooi salaris tot €4.600,- p / m afhankelijk van ervaring;
 • 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld;
 • Aantrekkelijke pensioensregeling;
 • Flexibiliteit binnen je werktijden;
 • Veel opleidings- en cursusmateriaal tot je beschikking.
 • Meer informatie

  Voor meer informatie of vragen kun je gerust contact opnemen via 088 - 0184 700 of stuur mij een email op lee boldcompany.

  nl. Ben je zelf niet op zoek maar ken je iemand die wel op zoek is? Laat het ons weten, wellicht kunnen wij van dienst zijn!

  Contactpersoon

  Lee Hu T : (088) 0184 700 M : (06) 1521 8881 E : lee boldcompany.nl

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier