Procesoperator
Randstad
HEERHUGOWAARD, NL
1 dag geleden

Vacature Hoofd Operator in opleiding in Heerhugowaard

Voor een aansprekende opdrachtgever Ammeraal Beltech in Heerhugowaard zijn wij per direct op zoek naar een toekomstige Hoofd Operator.

Ammeraal Beltech is gespecialiseerd in de productie van diverse soorten transportbanden die in diverse toepassingen worden gebruikt.

Het proces is met name chemisch van aard, ervaring met enigszins vergelijkbare processen is dan ook van belang. De werkzaamheden worden verricht in een 3 ploegendienst.

Net als iedere Hoofd Operator zal je in eerste instantie instromen als Assistent , het is echter de bedoeling dat je al snel interne stappen gaat maken.

Na het doorlopen van het interne traject is de beoogde functie die van Hoofdoperator, waarbij naast de technische werkzaamheden ook veel aansturende werkzaamheden te pas komen.

Werkzaamheden :

 • Je bent verantwoordelijk voor het productieproces van transportbanden (halffabricaat) Met je collega’s zorg je er voor dat de productieprocessen soepel lopen, je bewaakt en stuurt bij waar nodig en verwerkt gegevens in het OEE systeem.
 • Je verricht diverse bijkomende werkzaamheden zoals omstellingen en het opheffen van kleine technische storingen. Het aansturen van medewerkers en het bijsturen van het productieproces

  Functievereisten

 • Aantoonbare werkervaring als Procesoperator in een productieomgeving Stress bestending, flexibel en kan goed samenwerken Leidinggevende en aansturende kwaliteiten
 • Wat bieden wij?

 • Een salaris tussen €2200,- en €2600,- bruto per maand (exclusief toeslagen) Een vaste ploegentoeslag over alle gewerkte uren van 20% Een uitdagende baan in Heerhugowaard De functie wordt uitgevoerd in een 3 ploegendienst en mogelijk in de toekomst naar een 5 ploegendienst Je kunt op verschillende niveau’s instappen, ontwikkeling in functieniveau en arbeidsvoorwaarden is mogelijk.
 • Ons einddoel is om je minimaal als allround operator opgeleid te krijgen. Uitzicht op een vaste aanstelling. Leidinggevende en aansturende kwaliteiten

  Reageren?

  Zie jij jezelf al werken als Hoofd Operator? Klik dan hieronder op solliciteren of mail jouw CV naar abed.maachi nl.randstad.

  com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen? Dan kan je op werkdagen telefonisch contact met ons opnemen via 0622048315 of 075 655 5704

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Abed Maachi

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier