Informatiemanager ict
CBR
Rijswijk, NL
14 uur geleden
source : Joof.nl

Voor onze ICT afdeling in Rijswijk zoeken wij eenfulltime Informatiemanager. In deze functie Stelt het BusinessInformatie Plan van de divisie op ten behoeve van het MT en stemtdeze af met de overige informatiemanagers in verband metaansluiting op het informatieplan CBR.

Is verantwoordelijk voor deinhoudelijke afstemming tussen Business Informatie Plan enveranderkalender / projectportfolio.

Stemt op hoofdlijnen niveauvan veranderkalender / projectportfolio het aanbod en debeschikbaarheid van de ICT-middelen en de behoefte van deorganisatie om haar doelstellingen te realiseren af in samenwerkingmet de overige informatiemanagers en de service manager.

Toetst hetprojectportfolio aan de richting en kaders van het BusinessInformatie Plan. Stemt kansen en risico’s op het gebied vanbedrijfsprocessen, organisatie en ICT in samenwerking metmedewerkers en managers in de organisatie af.

Geeftgevraagd / ongevraagd advies over informatievoorziening en daaraangerelateerde onderwerpen binnen de divisie en voor heel CBR.

Adviseert over en bewaakt de financiën van de informatievoorzieningvan de divisie. Bewaakt het applicatie life cycle management voorde applicaties in eigendom van de divisie en heeft hierin intensiefoverleg met de Enterprise Architect die eindverantwoordelijk isvoor ALM binnen het CBR.

 • Vertegenwoordigt de divisie in de domeinenIV en verandering. Het CBR vraagt HBO / WO-niveau- BedrijfskundigeInformatiekunde, Informatica;
 • Ruime werkervaring binnen het domeinIV en aantoonbare werkervaring binnen informatiemanagement;Leidinggevende ervaring, met het aansturen van functioneel beheerals pré;
 • Ervaren in het managen van veranderingen en vernieuwingenmet ICT en als gevolg van ICT ( Oracle en IBM; Bewezen ervaring inproject-

 • en programmamanagement, change management, business ITalignment en governance, professionalisering van de IV-functie;Systeemontwikkeling kennis van het systeemontwikkelingsproces;
 • Kennis van hulpmiddelen, methoden en technieken en ervaring ingebruik : Business, proces en informatie Architectuur; Informatieplanning conform business informatie planning methode;
 • Projectstart architectuur; BISL. Het CBR biedt een uitdagende,afwisselende en zelfstandige functie; een professionele encollegiale werkomgeving;
 • een fulltime dienstverband; eenmarktconform salaris van minimaal € 4.075,02 met een uitloop totmaximaal € 5.745,04, 8% vakantietoeslag, 8.

  33% eindejaarsuitkeringen een werkweek van 37,5 uur. Een assessment kan onderdeel uitmakenvan de selectieprocedure. Er wordt gevraagd naar een VerklaringOmtrent het Gedrag.

  Bedrijfsinformatie 95 procent van alleNederlanders komt in zijn leven als examenkandidaat of klant langsbij het CBR. Dit rijexameninstituut staat dus midden in de snelveranderende samenleving.

  1.200 medewerkers zorgen dat jaarlijksmeer dan een miljoen theorie- en praktijkexamens worden afgenomen.En in het hart van onze organisatie staat onze ICT-

  afdeling. Diezet niet alleen nieuwe technologieën in, maar verandert metIT-oplossingen ook de manier waarop de organisatie werkt.

  Eigentijdse Windows-tablets voor de praktijkexaminatoren, handigetouchscreens voor de theoriekandidaten en een splinternieuwworkflow-

  systeem voor onze medische afdeling; onze ICT’ers makenhet mogelijk. En net zoals de ICT-afdeling oog heeft voor deorganisatie, heeft de organisatie dat ook voor onze 120ICT-

  medewerkers. Een goede balans tussen privé en werk en ruimtevoor jouw ontwikkeling staan centraal. Bij dit alles zitten onzemedewerkers in het kantoor in Rijswijk letterlijk bovenop hetprimaire proces : je ziet dag in dag uit de zenuwachtigetheoriekandidaten binnenkomen en de examenauto’s vertrekken, op wegnaar een veiliger verkeer.

  Wil jij daar als IT’er jouw bijdrage aanleveren? Solliciteer dan op deze vacature. Interesse? Stuur dan jemotivatiebrief met cv zo spoedig mogelijk door.

  Voor meerinformatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen metGülcan Zirh (IT Recruiter), telefoon 06-11427412.

  Acquisitie naaraanleiding van deze vacature wordt niet op prijsgesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier