Schrijf je in voor de Financiële Starters Pool in regio Den Haag en Rotterdam in 's-Gravenhage
YoungCapital
's-Gravenhage, NL
17 uur geleden
source : Officevacatures

Bij YoungCapital werken wij samen met grote internationale spelers in de financiële sector waaronder bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Aegon en vele andere.

We krijgen regelmatig vacatures binnen in de Regio Den Haag en Rotterdam en zijn dus altijd op zoek naar geschikte kandidaten, met én zonder ervaring, parttime én fulltime!

Het gaat om verschillende functies in de financiële dienstverlening. Denk hierbij aan schade behandelaren, pensioenexperts, hypotheekadviseurs, werkstudenten, kredietverstrekkers, klantadviseurs en nog veel meer.

 • Dit kan op administratief gebied maar ook (telefonisch) klantcontact of face 2 face zijn. Misschien moet jij alle ervaring nog opdoen of ben je inmiddels al een expert;
 • voor beide gaan we graag aan de slag om de juiste match te maken. Om hierin snel te kunnen schakelen is het dus handig dat we nu al weten dat jij gemotiveerd bent om in de financiële sector te willen werken maar ook waar je naar op zoek bent, welke ervaring je al hebt opgedaan, wat je graag zou willen en wat je eisen zijn.

  Door jouw ervaring en voorkeuren nu al in beeld te hebben kunnen we snel contact met je opnemen zodra er een geschikte vacature beschikbaar is.

  Dat kan over een week zijn maar bijvoorbeeld ook over 3 maanden. Houd er dus rekening mee dat dit een pool is waar je je voor inschrijft.

  Op deze manier willen we iedereen de kans bieden (meer) ervaring op te doen bij een toonaangevend bedrijf in de financiële sector en om de perfecte match maken tussen jou en de functie.

  Wat hierin b elangrijk is, is dat jij helder en concreet kan aangeven waarom jij interesse hebt om in de financiële dienstverlening te gaan werken.

  Ben jij dus gemotiveerd en kan jij niet wachten om deze kans met beide handen aan te pakken? Solliciteer dan direct, dan neem ik snel contact met je op!

  Functieeisen

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt affiniteit met de branche en kunt dit helder toelichten in jouw motivatie;
 • Je ben bereidt de benodigde WFT's te behalen in eigen tijd;
 • Uitstekende vaardigheden in de Nederlandse taal in woord en schrift;
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een mogelijkheid je carrière te starten in de financiële dienstverlening;
 • Een kans om in aanmerking te komen om aan de slag te gaan bij één van de grootste financiële dienstverleners;
 • WFT certificaten nodig voor een functie en heb je die nog niet op zak? Geen probleem! Wij leiden je kosteloos op;
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier