Opleidingsevent verpleegafdelingen 18 september
Amsterdam Umc
Amsterdam
5 dagen geleden

Het opleidingsevent

Tijdens het opleidingsevenement op woensdag 18 september kun je kennismaken met Amsterdam UMC, locatie AMC, en onze opleidingen.

Je komt op afdelingen waar normaliter alleen medewerkers en patiënten mogen komen en maakt kennis met het reilen en zeilen van Amsterdam UMC.

Doordat je in kleine groepen uiteen gaat, ervaar je hoe het is om te werken op onze afdelingen. Zo ontdek je welk specialisme jou het meeste aanspreekt.

Tijdens de rondleiding over de afdeling heb je natuurlijk ook de mogelijkheid om al je vragen aan de aanwezige collega’s te stellen.

Aan het einde van het evenement hopen we dat je een goed beeld hebt van jouw opleidingsmogelijkheden bij Amsterdam UMC.

Opleidingen Verpleegafdelingen

Heb je een afgeronde HBO-V opleiding of ben je nog bezig met de opleiding (jaar 3 of 4)? Dan zijn er tal van mogelijkheden om je verder te specialiseren.

Veel van onze gespecialiseerde vervolgopleidingen openen hun deuren om je binnen te laten kijken. Bijvoorbeeld de Intensive Care, de CCU van ons Hartcentrum én de verpleegafdelingen van het Emma Kinderziekenhuis.

Je kunt kiezen uit de opleidingen tot :

 • Cardiologie-, CCU- of Hartcatheterisatie verpleegkundige (Hartcentrum)
 • IC Verpleegkundige
 • Verkoever verpleegkundige
 • IC Neonatologie verpleegkundige (Emma Kinderziekenhuis)
 • IC Kinderverpleegkundige (Emma Kinderziekenhuis)
 • Kinderverpleegkundige (Emma Kinderziekenhuis)
 • IAT- of Neuroverpleegkundige (Neurocentrum)
 • De opleidingen starten elk jaar in maart en september. Mogelijk is er een voorwerktraject van enkele maanden, voorafgaand aan het starten van de opleiding.

  Tijdens deze opleidingen gaat leren en werken hand-in-hand. Het theoretische deel van de opleiding wordt verzorgd door de Amstel Academie in Amsterdam.

  Kom kennismaken!

  Op woensdag 18 september openen wij de deuren om kennis te maken met het jou! Wij verzorgen rondleidingen en vertellen je meer over onze verschillende opleidingsmogelijkheden.

  Vanaf 14.00 uur ben je van harte welkom.

  Na je aanmelding ontvang je een week van te voren een bevestiging met de officiële uitnodiging en meer informatie. We ontmoeten je graag, tot 18 september!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier