Stage HR Business Partner
JACOBS DOUWE EGBERTS
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Ben jij nieuwsgierig naar de dagelijkse activiteiten van een HR Business Partner? Wil jij impact hebben door het creatief meedenken aan de implementatie van verschillende HR projecten?

En ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij je veel verantwoordelijkheden krijgt? Lees dan snel verder!

 • Als HR stagiair binnen JDE Professional NL ga je volledig meelopen met de HR business partners. De HR Business Partners zijn een belangrijke schakel op het gebied van alle HR activiteiten;
 • ze ondersteunen de verschillende business units (Marketing, Trade, Finance, Operations en Direct Sales) binnen de organisatie.

  Hierbij kun je denken aan het ontwikkelen en implementeren van HR processen en tools zoals Performance Management, Engagement en Development.

  Ook hebben zij een coachende rol richting de leidinggevende en medewerkers.

  In deze rol ga je operationeel ervaring opdoen als HRBP en werk je samen met de partners en de business units samen. We verwachten van jou dat je hands-on en proactief aan de slag gaat.

  Je pakt projecten op, presenteert deze aan het team en werkt ze verder uit.

  Je wordt als stagiair volledig opgenomen in ons HR Professional Team, maar je zult daarnaast ook veel contact hebben met andere afdelingen binnen JDE.

  Daarnaast hebben wij een actief netwerk van stagiairs die onder andere elke maand netwerkborrels organiseren, waar jij een leidende rol in kunt spelen.

  Functie-eisen

 • Je zit in je laatste fase van een HBO of WO-opleiding op het gebied van HR Management, Bedrijfskunde, Psychologie of een andere passende studie;
 • Vloeiende beheersing van Nederlandse en Engelse taal en geschrift;
 • Je bent enthousiast, nieuwsgierig, analytisch, ondernemend, integer en praktisch creatief. Je kunt in teamverband samenwerken maar bent ook zelfstandig;
 • Tot slot heb je affiniteit met de FMCG sector en kun je omgaan met een snelle en dynamische werkomgeving.
 • Aanvullende informatie

  Als je bij ons werkt, maak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar.

  Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is overal ter wereld.

  Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

  De vergoeding voor deze stage bedraagt € 450,- voor een HBO-er of € 500,- voor een WO-er per maand op basis van een werkweek van 40 uur.

  De stageperiode is voor een periode van 6 maanden. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een HBO- of WO-instelling.

  Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier