Betonmixer chauffeur
Logistic Force
Best, NL
2 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Zwaar materiaal, daar kun jij wel mee overweg! Op locatie aankomen voordat het cement hard is geworden? Als jij ook dat denkt te kunnen, stop dan maar met zoeken! Logistic Force heeft jouw betere baan! Wij nemen de tijd voor jou en kijken graag samen naar jouw toekomst.

Momenteel zijn we voor een grote speler op de bouw op zoek naar een steengoede chauffeur betonmixer! Ben jij dat? Joint the Force!

WAT GA JE DOEN?

Uiteraard ga je als chauffeur betonmixer de weg op met jouw mixerwagen, logisch. Je stort je wagen vol op het depot en brengt het betonmortel veilig maar met gepaste spoed naar de klant! Je wilt namelijk geen brokken maken (ook niet in het beton).

Jouw klanten bevinden zich door heel de regio en dat maakt jouw job lekker gevarieerd, maar betekent ook dat jij grote verantwoordelijkheid hebt.

Zonder jou valt het werk op de bouwplaats immers stil. Einde van de dag zorg jij ervoor dat de wagen weer netjes én schoongemaakt klaar staat voor de volgende dag.

WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

 • Een rijbewijs C is zeker nodig, en CE is en pre;
 • Een geldig VCA-certificaat zou top zijn, maar deze kun je ook (gratis) via Logistic Force behalen;
 • Je hebt je code 95 op een rijtje;
 • Je bent in het bezit van een geldige bestuurderskaart.
 • Je staat ook open om op een kipper te rijden.
 • HOE WE JE TERUGBETALEN?

  Op 1000 en 1 manieren. Bij Logistic Force geloven we in krachtige mensen. Hoe je dat terugziet? Er is persoonlijke aandacht en oprechte waardering.

 • Om te beginnen met een eerlijk salaris conform de CAO beroepsgoederenvervoer, logisch. Daarnaast zijn er de 'extraatjes'
 • We investeren in jouw toekomst. Heb jij de ambitie om door te groeien naar het grote werk? Je zou niet de eerste zijn die via onze eigen Academy het CE-rijbewijs behaald.
 • Als jij de ambitie hebt helpen wij je op weg naar jouw betere baan!

  Heb jij interesse in deze job? Reageer dan snel!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier