Filiaalmanager
Zeeman
Den Helder , NL
2 dagen geleden

De functie

Als Filiaalmanager organiseer je zelfstandig de dagelijkseactiviteiten van je eigen winkel. Hierbij word je ondersteund door deorganisatie gegeven instructies.

Je doel is om, samen met je enthousiaste team en je Regiomanager, een zo hoog mogelijke omzet te behalen. Je klanten zijn daarbij erg belangrijk!Als Filiaalmanager zorg je ervoor dat de presentatie in de winkel elke week weer actueelis.

Natuurlijk motiveer, coach en begeleid je jouw teamleden, los je problemen op en ben je gastvrouw / -heer voor je klanten.

Daarnaast werk je mee in de winkel en verwerk je de vracht. Ook verzorg je de noodzakelijke (lichte) administratieve werkzaamheden.

Jouw profiel

 • Je hebt een MBO werk- en denkniveau op niveau 4- Je hebt een aantal jaar werkervaring in de detailhandel en je hebt, bij voorkeur als Filiaalmanager- Je bent ondernemend en zelfstandig en je vindt het leuk om je team op te leiden - Het bieden van service zit in je in het bloed en je bent zeer klantgericht- Je hebt een flexibele instelling
 • Wij bieden

  Zeeman biedt je een afwisselende en uitdagende functie in een omgeving die constant in ontwikkeling is. Er zijn studiemogelijkheden voor onder andere cursussen / opleidingen, je ontvangt 20% personeelskorting en je kan deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier