Helpende met een plus voor thuiszorg
Solution4care
Barendrecht, NL
2 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Werken in de thuiszorg is de meest persoonlijke vorm van zorg. In de huiselijke omgeving van de klant bied jij jouw hulp.

 • Elk bezoek is een echt één op één moment tussen jou en de klant, zonder tussenkomst van een pieper of collega’
 • s. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Samen met je team zorg je er voor dat jullie klanten zo lang en gelukkig mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

  Dat is waar je het voor doet!

  Als Helpende Plus bezoek je klanten thuis om ze te verzorgen in hun vertrouwde omgeving. Je helpt ze daar waar ze hulp nodig hebben en daagt ze uit in wat ze zelf nog kunnen doen.

 • Je werkt zelfstandig, maar toch ook samen. Jij bent verantwoordelijk voor de klanten die aan jou zijn toevertrouwd, maar hierbij kun je altijd rekenen op de hulp van collega’
 • s uit je team. Je voert zorg-technische handelingen uit en ondersteunt de klant met de algemene dagelijkse levensverrichtingen zoals douchen of wassen en aankleden.

  Vaardigheden

  Ietwat overbodig, maar we vermelden het toch maar even : Je bent in het bezit van een diploma Helpende met plus certificaten.

  Maar wat we nog veel belangrijker vinden is wie jij bent! Je hebt een warme en positieve persoonlijkheid en weet als geen ander hoe je klanten een glimlach op hun gezicht kunt bezorgen.

  Je voelt je als een vis in het water als je zelfstandig aan het werk gaat, maar weet dat je samen met een team voor de klanten zorgt.

 • Je voelt je verantwoordelijk voor de klant, jouw handelen en de organisatie waar je voor werkt. Werken in de thuiszorg betekent dat je een aantal klanten bezoekt in é
 • eacute;n route, dus is het handig als je in het bezit bent van een auto.

  Over de werkgever

  Onze opdrachtgever is een warme thuiszorgorganisatie die werken vanuit 5 gelukwaarden :

  Groei

  Ze willen bijdragen aan het geluksgevoel van mensen, zodat ze groeien en tot hun recht komen.

  Eigen regie

  De klant bepaalt op welke manier ze kunnen ondersteunen, zodat men zo lang en gelukkig mogelijk thuis kunt blijven wonen.

  Ze durven hun nek uit te steken, zijn vindingrijk, werken vanuit het hart en nemen initiatief.

  Uniek

  Ieder mens is uniek. Ze willen weten wat de klant belangrijk vindt in het leven en waar men gelukkig van wordt.

  Kracht

  Ze stimuleren een krachtige samenwerking tussen medewerkers en klanten. De eigen kracht van de klant is het uitgangspunt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier