Systeembeheerder 40 uur per week
University of Applied Sciences
hengelo, NL
2 dagen geleden

De afdeling ICT bij Hogeschool Tio bestaat uit 13 gedreven professionals die in de volle breedte zorgdragen voor de ICT-services voor de educatieve-

en de bedrijfsprocessen. Voor de komende jaren is er een ambitieus programma opgesteld om de ICT-faciliteiten bij Hogeschool Tio verder te professionaliseren.

Hogeschool Tio staat voor kwaliteit en als systeembeheerder heb je een belangrijke rol in het bereiken van het gewenste niveau.

Werken als systeembeheerder bij Tio betekent dat geen dag hetzelfde is. Je optimaliseert de ICT voorzieningen op de vestigingen, houdt de ICT-

voorzieningen operationeel en je biedt ondersteuning aan de vestiging, de docenten en de Tio studenten. Denk aan het implementeren van nieuwe hard-

en software, het inrichten van laptops en het beantwoorden van vragen over digiboards en printers.

Als systeembeheerder werk je zowel op het hoofdkantoor in Utrecht, als op de vestigingen in het land. Voor de vestigingen Hengelo en Eindhoven zoekt Tio een allround, communicatief sterk en servicegerichte alleskunner’.

Samen met je collega’s onderhoud je de systemen en voer je wijzigingen door. Je werkt in deze functie samen met collega systeembeheerders.

Word je hier enthousiast van? Dan is Tio op zoek naar jou!

Een uitdagende baan! Hogeschool Tio staat voor persoonlijk, excellent én ondernemend werken. Tio biedt goede faciliteiten, een prima beloning, en een uitdagende leeromgeving met voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Je werkt binnen een enthousiast team van gemotiveerde en betrokken collega’s. Daarnaast worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Je beschikt in elk geval over :

 • minimaal hbo werk- en denkniveau
 • werkervaring in de automatisering
 • zeer goede kennis van Microsoft besturingssystemen, bij voorkeur gecertificeerd (MCP, MCTS)
 • kennis van virtualisatie en storage strekt tot de aanbeveling
 • gedegen kennis van netwerkinfrastructuur en -apparatuur
 • ervaring in een coördinerende rol of de ambitie deze rol op te pakken
 • goede communicatieve vaardigheden
 • kennis van en ervaring met onderwijs specifieke applicaties is een pre.
 • Op de vestigingen zijn regelmatig activiteiten buiten kantooruren. Denk aan open dagen, introductiedagen, overleggen van docenten en studentevents.

  Essentieel onderdeel van de functie is dat jij hierbij aanwezig bent om de ICT op rolletjes te laten verlopen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier