Uitvoerder Kabels en Leidingen, landelijke projecten
Hartd.
Moerdijk, NL
1 dag geleden

Functieomschrijving

Ga jij door waar anderen afhaken? Dan pas jij bij deze club! Als ervaren Uitvoerder Kabels en Leidingen ga je namelijk aan de slag met de meest complexe transportleiding projecten.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de aanvoer van water naar spaarbekkens midden in de Biesbosch? Of het Amsterdam South Connection project, waarbij twee warmtenetten verbonden zijn door een 3,5 kilometer lange warmteleiding?

Weinig bedrijven durven zo'n project aan te nemen, maar jullie wel!

Jij bent als Uitvoerder de schakel tussen externe aannemers, leveranciers en het project team. Jij kent het bestek van voor naar achter en stelt concrete werkplannen op.

Deadlines haal jij altijd. Daarnaast neem je de operationele leiding van projectmedewerkers op je. Op jouw bouwplaats wordt altijd netjes en veilig gewerkt.

Geen zorgen, als nieuwe collega hoef je niet eerst vanaf de zijlijn mee te kijken. Je krijgt direct een project toegewezen en jouw collega's helpen je om er een succes van je maken.

Functie eisen

Iedere transportleiding biedt weer andere uitdagingen. Daarom is het belangrijk dat jij een oplossing kan bedenken voor ieder probleem dat zich voor kan doen.

Het maakt niet uit of je deze competentie hebt geleerd op de universiteit of in het praktische werkveld, zolang als jij maar snel en proactief kan schakelen.

Er wordt veel van je gevraagd, maar je mag wel meewerken aan de meest aansprekende projecten. Daarnaast is het belangrijk dat je :

 • Veiligheid zeer hoog in het vaandel hebt staan, want jij hebt hierin een voorbeeldfunctie op de bouwplaats
 • Bereid bent om projecten door heel Nederland uit te voeren, waarbij je soms op locatie overnacht
 • Communicatief vaardig bent en op iedereen af durft te stappen
 • Arbeidsvoorwaarden

  Je hebt een uitdagende baan in een groeiend bedrijf en de mogelijkheid om een belangrijke schakel te zijn binnen complexe kabels en leidingen projecten.

  Bij deze onderneming hanteren ze salarisschalen volgens de bouw cao. Je kan hier rekenen op een goed salaris, want er wordt veel van je verwacht.

 • Maandsalaris boven marktconform
 • Doorgroeimogelijkheden richting projectleider en projectmanager
 • Uitgebreide aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, jij gaat een expert worden
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier