Senior Infrastructuur Engineer IAAS
Brunel
Groningen, Netherlands
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functieomschrijving Als Infrastructuur Engineer op IAAS gebied ben je onderdeel van het DEVOPS-team en verantwoordelijk voor het automatiseren, beheren, controleren en analyseren van de platform dienstverlening en infrastructuur.

Je hebt goede basiskennis van IT infrastructuren en architectuur en je bent in staat om samen te werken met directe collega’s en medewerkers van andere afdelingen.

Hierbij komen jouw communicatieve vaardigheden goed van pas. Tevens ben je analytisch, initiatiefrijk en besluitvaardig.

Met betrekking tot het implementeren en onderhouden van de ICT-infrastructuur voer je technisch beheer uit en ben je verantwoordelijk voor wijzigingen op IAAS-gebied.

Het automatiseren en scripten van dienstverlening zit in je bloed. Je doet de intake van wijzigingsverzoeken en voert nieuwe of gewijzigde infrastructuurcomponenten in en signaleert knelpunten op dat gebied.

Je draagt zorg voor de voorbereiden van de proefproductie, voert deze uit en evalueert deze. Je kunt tevens klanten adviseren over een te kiezen technologie.

Je loopt niet weg voor het controleren, adviseren en analyseren van de complexe netwerkinfrastructuur. Daarbij is gestructureerd werken op basis van tickets voor jou dagelijkse kost.

 • Vereisten Aantoonbare werkervaring met Routers en Switchers (CISCO); minimaal 2 jaar Enterprise Firewall systemen, fortigate en checkpoint;
 • minimaal 2 jaar Werkervaring Datacenternetwerk in een grote organisatie; minimaal 2 jaar Kennis van Loadbalancing mechanismen, F5 Kennis van DMZ omgeving ACI kennis Kennis IPAM, infoblox Kennis VMware vSphere Arbeidsvoorwaarden Een persoonlijk opleidingsbudget voor nóg meer kennis De keuze uit diverse softskill-trainingen bij Brunel op kantoor Loopbaanbegeleiding van een vaste Brunel IT-consultant Korting op verzekeringen én een gunstige pensioenregeling Toegang tot meet-ups, interactives en workshops via Brunel IT

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier