Ziekenhuisapotheker/Chemicus Farmaceutische Kwaliteitscontrole
Ziekenhuisapotheker/Chemicus Farmaceutische Kwaliteitscontrole
Leiden, Netherlands
6 dagen geleden

Wij zoeken een (ziekenhuis)apotheker of chemicus met expertise op het gebied van analytische chemie op tenminste een (en bij voorkeur meerdere) van de volgende aandachtsgebieden : ATMP, radiofarmaca, small molecules.

Daarnaast heb je interesse en / of ervaring in farmaceutische kwaliteitscontrole. Je bent ambitieus en vindt het leuk om voorop te lopen in nieuwe ontwikkelingen.

Je vindt het een uitdaging om nieuwe methoden te ontwikkelen, gegevens te beoordelen en op basis daarvan knopen door te hakken.

Verder ben je in staat om helder en goed te communiceren op diverse niveaus, met zowel analisten, apothekers als onderzoekers.

Je bent een goede organisator en in staat om de kritische aspecten van een product te identificeren en hiervoor een controlestrategie op te zetten.

Bekendheid met GMP productie, ISO 15189 en een voltooide wetenschappelijke promotie is een pre.

Je werkplek

Alle ingrediënten voor Academic Pharma zijn bij ons aanwezig : drie GMP-faciliteiten, state-of-the-art laboratoria, onderzoeksgroepen die zich met geneesmiddelontwikkeling bezighouden en een uniek ecosysteem met farmaceutische bedrijven, startups en kennisinstituten in Leiden Bio Science Park.

Het laboratorium van de klinische farmacie en toxicologie is zeer modern (2017) en goed uitgerust. Alle facetten van geneesmiddel-gerelateerd laboratoriumonderzoek worden bedreven door een team van zestien analisten en vier ziekenhuisapothekers.

Het laboratorium voldoet aan GMP en ISO15189. Naast patiëntenzorg speelt wetenschappelijk onderzoek binnen ons onderzoeksprogramma Personalised Therapeutics’ een belangrijke rol.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan.

Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Meer informatie

Bezoek onze website voor meer informatie over ons onderzoeksprogramma Personalised Therapeutics’ . En lees hier meer over het Bio Science Park.

Is dit net niet jouw vacature? Wij zijn ook op zoek naar twee (zieken)huisapothekers voor productontwikkeling. Bekijk de vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Jesse Swen, sectiehoofd Laboratorium, afdeling KFT : 071 526 2790

Solliciteren

Klik hier voor de sollicitatiepagina.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier