Vendor Manager
Coöperatie VGZ UA
Arnhem
4 dagen geleden

Dit is wat je gaat doen

Binnen VGZ werken wij net even anders dan andere zorgverzekeraars. In de afgelopen jaren hebben wij een indrukwekkende omslag gemaakt naar een digitale dienstverlening.

Reden hiervoor? Klanten beter en makkelijker naar de juiste zorgverlener en dus de beste zorg te leiden.

Op dit moment zijn er meer dan 150 leveranciers waar wij verschillende diensten op het gebied van IT afnemen. Van kleinere software contracten tot de gehele outsourcing van diensten.

Als Vendor manager ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van een succesvolle samenwerking met een groot deel van deze leveranciers.

Jij houdt je bezig met zowel de tactische als strategische aspecten op het veelzijdige gebied van leveranciersmanagement.

Dat betekent dat jij degene bent die voor VGZ het beste én het maximale uit een leverancier kan halen zodat het contract wat is afgesloten succesvol gaat renderen.

Jouw werkdag draait om het blijven ervaren van de toegevoegde waarde van IT.

Welke spelers zijn er op de markt? Wie sluit het beste bij het doel van VGZ aan? En blijven we gebruik maken van de huidige leverancier of moeten we contacten aanvullen of vervangen?

Jij weet de juiste expertises te verbinden en bewaart het overzicht inzake alle activiteiten die gedaan moeten worden.

Dankzij jouw vakinhoudelijke kennis en ervaring, weet jij VGZ duidelijk richting te geven aan wat we doen en hoe we dat doen.

Jij stelt de organisatie in staat om op een integrale manier samenwerkingen aan te gaan met interne stakeholders en externe leveranciers.

Dit breng je mee

Met jouw vakkennis en visie op leveranciersmanagement kun je nu een volledig nieuwe weg inslaan. Het realiseren van een digitale organisatie gaat niet over een nacht ijs, maar elke stap is er een.

Je bent aantoonbaar geïnteresseerd in IT en hebt ervaring met contractmanagement.

Het zelfstandig selecteren van nieuwe diensten en leveranciers kunnen wij met een gerust hart aan jou overlaten. Jij legt gemakkelijk contact, weet samenwerkingen uit te bouwen naar langdurige partnerships en weet de juiste deals te maken.

Verder beschik jij over :

 • Minimaal 5 jaar werkervaring
 • Relevante ervaring op het gebied contract- en leveranciersmanagement
 • Afgeronde opleiding richting Informatica of een andere IT-gerelateerde opleiding
 • Goede Zorg voor iedereen maak je mogelijk mét iedereen. Dat betekent samenwerken met elkaar aan producten die zinnig zijn voor de maatschappij.

  Ongeacht wie je bent. Het gaat bij VGZ juist om wie JIJ bent en om JOUW talent. Zo dragen we met diverse teams bij aan onze samenleving en geven we samen zin in werk.

  Met hart voor Zinnige Zorg

  De zorg in Nederland is goed, en dat willen we graag zo houden, want goede zorg is voor iedereen onmisbaar. Maar hoe moet dat, als er te weinig personeel is en de kosten blijven stijgen?

  Onze aanpak : we zetten ons al een aantal jaar samen met zorgverleners in voor betere zorg voor de patiënt tegen lagere kosten.

  Zinnige zorg noemen we dat. We stimuleren zorginstellingen om slimme initiatieven van zorgverleners over te nemen. Dit leidt vaak tot meer tijd voor de patiënt, betere adviezen en digitale oplossingen om meer patiënten snel te kunnen behandelen.

  Samen, ongeacht wie je bent, hoe je denkt en waar je vandaan komt, kunnen we nog meer bereiken. VGZ. Met hart voor Zinnige zorg.

  Jouw sollicitatie

  Wil jij een enorme bijdrage leveren aan het continu verbeteren van Coöperatie VGZ? Solliciteer dan via onderstaande knop.

  Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

  Heb je vragen over de vacature of werken bij VGZ? Neem dan contact op met Denise van Beek, Recruiter bij VGZ.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier