Straler RVS en Metaal
AB Midden Nederland
Culemborg, NL
2 dagen geleden

Functiebeschrijving

Kan jij RVS en metaal stralen als geen ander? Bij dit bedrijf kan dit en straal je RVS / metaal met glasgrid. Jij straalt verschillende metaalproducten en constructies voor klanten.

Je werkt vanuit werkopdracht en krijgt instructies om een kwalitatief goed product af te leveren.

Het bedrijf

Werkt voor zowel de nationale als internationale markt. Het bedrijf is door twee mannen opgestart met slechts twee lasapparaten en is nu uitgegroeid tot een kleine maar serieuze onderneming.

Dit breng je mee :

 • Enige ervaring met stralen van RVS oftwel glasgrid stralen
 • Je werkt graag nauwkeurig
 • Knelpunten herken je
 • Materialen en machines gebruik je volgens een voorschrift
 • Je hebt kennis van veiligheidsvoorschriften
 • Wat wij bieden

  Wil je graag leren en (door)ontwikkelen? Bij dit bedrijf leren ze je graag het vak en geven ze je de aandacht. Verder krijg je een bruto uurloon tussen de 13 en 14 euro.

  Je werktijden zijn van 07 : 00 tot 17 : 00.

  Denk jij te stralen bij dit bedrijf? Solliciteer direct en stuur je CV!

  Bedrijf

  AB Midden Nederland werkt voor diverse technische bedrijven in de regio. In alle facetten van de techniek is AB Midden Nederland vertegenwoordigd.

  Zo zoeken wij o.a. regelmatig monteurs, lassers en constructiebankwerkers. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen.

  Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier