Constructiebankwerker
Techniek
Lichtenvoorde, NL
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Dit ga je doen

Alsconstructiebankwerker / lasser ben jij bezig met het samenstellen vantrailers, opleggers en aanhangwagens. Je gaat deze volgens tekeningopbouwen, voorbewerken, aflassen en afwerken.

Hetis van belang dat jouw werk van prima kwaliteit is, daarom verlangtopdrachtgever ook dat je beschikt over lasniveau 2(Mig / Mag).

Het is een functie voor langere tijdwaarbij opdrachtgever in jouw toekomst wil investeren. Je wordtopgeleid zodat je uiteindelijk zelfstandig kanwerken.

Wie benjij?

 • Ervaring alsconstructiebankwerker / lasser (Mig / Mag niveau2);
 • Woonachtig in omgeving van Lichtenvoorde,Haaksbergen of Doetinchem;
 • Ervaring met hetlezen van tekening.
 • Watbieden wij?

  Wij bieden jou een afwisselende baan metleuke collega's in een organisatie waar de lijntjes kortzijn.

  Je treed eerst in dienst op uitzendbasis.Bij goed functioneren zal opdrachtgever in jou investeren door joueen rechtstreeks dienstverband aan tebieden.

  Over ons

  Onze opdrachtgever houdtzich bezig met het ontwikkelen, onderhouden en produceren vantrailers, aanhangwagens en machineonderstellen voor een wereldwijdeafzetmarkt.

  De opdrachtgever is een MKB bedrijfdat in dagdienst werkt. Ze zijn volop in ontwikkeling en willenzich de komende jaren verder ontwikkelen waardoor er veel ruimte isvoor persoonlijke ontwikkeling bij deopdrachtgever.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier