Meettechnicus
ScottsMiracle-Gro
Rozenburg, Noord-Holland
3 minuuten geleden

Gavita International B.V. en Agrolux Nederland B.V zijn twee toonaangevende merken gevestigd in Nederland die actief zijn in de horticulturele verlichting.

Onze merken maken deel uit van Hawthorne Gardening Company, de grootste fabrikant en distributeur van hydrocultuur producten in Noord-Amerika, en Hawthorne is een dochteronderneming van Scotts Miracle-Gro (SMG), de wereldleider in gazon- en tuin producten en -diensten.

De belichtingsarmaturen en aanverwante artikelen voor de internationale markt worden o.a. verkocht in en vanuit Nederland.

Wat zoeken wij Wij zijn op zoek naar een allround techneut en meettechnicus. De juiste kandidaat zal verlichting en aanverwante producten controleren en analyseren op kwaliteit en prestatie.

Je bent nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Het is daarom essentieel dat je technische concepten begrijpt en de skills hebt om daar waar nodig verbeteringen aan te brengen.

Een proactieve houding wordt zeer op prijs gesteld. Je moet de technische concepten kunnen begrijpen en verbeteringen waar dit kan.

Wat we van jou verwachten Meten en testen van verlichtingsapparatuur en aanverwante producten. Test data genereren en analyseren en het maken van meetrapporten.

Opstellen en kalibreren van meetapparatuur in testopstellingen. Ondersteuning bieden in de productie bij het testen van onze producten.

Wat we van jou vragen Een afgeronde Mbo-opleiding elektrotechniek of gelijkwaardig door ervaring Een brede interesse voor technische producten.

Meten en testen van verlichtingsapparatuur en aanverwante producten. Georganiseerde instelling om zelfstandig als in teamverband te kunnen werken.

Gevoel voor kwaliteit zowel voor onze producten en in de productie. Ervaring met meten en meetinstrumenten voor de industriële elektronica en licht.

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschift. Goede beheersing van Microsoft Office. Wat bieden wij Een internationale werkomgeving met collega’s die passie hebben voor hun vak, waar veel ruimte is om te leren en door te groeien.

Je ontvangt een marktconform salaris, een bovengemiddeld aantal vakantiedagen, een bijdrage in de pensioenopbouw en een reisvergoeding indien van toepassing.

Bij een fulltime dienstverband werk je 38 uur en ben je de vrijdagen om 15 uur vrij. De CAO Technische Groothandel is van toepassing.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier