Developer/Programmeur - Breda - Junior/Medior/Senior
CareerValue B.V.
Breda, NL
5 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Binnen deze functie werk je zowel intern als op locatie bij klanten, afhankelijk van de wens van die klanten. Wanneer je intern werkt, zit je in een prachtig pand vlakbij Breda.

Wanneer je op locatie bij klanten werkt, wordt altijd getracht een opdrachtgever zo dicht mogelijk bij je huis te vinden.

Omdat persoonlijke ontwikkeling hier zo belangrijk is, wordt er goed geluisterd naar jouw wensen. Zit je niet op je plek bij een bepaalde opdracht, of spreekt de opdracht je niet aan?

Dan wordt er gekeken naar andere opties.

Bij de opdrachtgever zul je altijd een verantwoordelijke functie bekleden waar veel ruimte is voor eigen inbreng. Jij komt namelijk terecht bij die opdrachtgever omdat zij de kennis waarover jij beschikt niet in huis hebben.

Jij bent straks de expert, dus je komt terecht in een uitdagende omgeving waarbij jouw kennis en kunde zeer gewaardeerd worden.

Enkele voorbeelden van projecten die recent door jouw nieuwe collega's zijn afgerond zijn :

 • Een applicatie voor het beheer van studentformulieren voor een Universiteit;
 • Een financieel systeem voor een grote fondsenwerver.
 • Je zult begrijpen dat dit veelal complexe applicaties zijn. Je komt dagelijks voor technische uitdagingen te staan en bent niet bang om, indien nodig, de leiding te nemen in het Scrumteam waarin je terecht komt.

  Het is dan ook belangrijk dat je .NET minimaal op Medior niveau beheerst om in aanmerking te komen voor deze functie. De technieken waarmee je komt te werken zijn bijvoorbeeld : C#, ASP.

  NET (Core), SQL en Javascript. Uiteraard werk je altijd met de nieuwste versies en mocht jij voor een opdracht een andere passende techniek nodig denken te hebben, dan krijg je alle ruimte om deze te implementeren.

  Functie-eisen :

  Om in aanmerking te komen voor deze prachtige functie, is het belangrijk dat je aan een aantal wensen voldoet :

 • Je beschikt over een HBO papiertje in een technische richting;
 • Je hebt minimaal één jaar fulltime ervaring met .NET;
 • Je kunt sowieso uitstekend werken met C#, ASP.NET en SQL Server;
 • Verder kun je ook goed uit de voeten met Javascript, HTML, CSS en ben je bekend met Agile werken;
 • Ervaring met Angular is een pré;
 • Je bent communicatief sterk en niet bang om nieuwe ideeën aan te dragen;
 • Je bent altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in jouw vakgebied.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Voor een organisatie in de regio Breda ben ik op zoek naar een ervaren .NET Software Engineer. Je komt terecht in een team van ongeveer 20 enthousiastelingen, die stuk voor stuk experts in hun vakgebied zijn.

  Samen richten zij zich al ruim 20 jaar op het bouwen van maatwerk software solutions voor een breed spectrum aan klanten.

  Dit zijn bedrijven met zeer diverse achtergronden, waarbij je kunt denken aan bijvoorbeeld verzekeringsmaatschappijen, sociale fondsen / stichtingen en onderwijsinstellingen.

  De sfeer binnen de organisatie is informeel en samenwerken met zowel elkaar als met de eindklant staat centraal. Er ligt een duidelijke focus op persoonlijke ontwikkeling, wat zich bijvoorbeeld uit in intensieve loopbaanbegeleiding vanuit jouw nieuwe werkgever.

  Hierdoor benut je al jouw expertise en haal je voor jezelf én voor je werkgever altijd het onderste uit de kan!

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier