Heftruckchauffeur
A12 Personeelsdiensten
Arnhem, NL
3 dagen geleden

Voor meerdere opdrachtgevers is A12 Personeelsdiensten op zoek naar Heftruckchauffeurs (Omgeving Duiven, s-Heerenberg). We zoeken zowel fulltime als parttime medewerkers en je kunt direct aan de slag! Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van o.

a. pallets met behulp van een heftruck. Daarnaast verricht je een aantal administratieve werkzaamheden. Denk daarbij aan het maken, controleren en aftekenen van vrachtbrieven en het bijhouden van inkomende en uitgaande goederen.

Ben jij een echte aanpakker? En wil je werken in een leuk dynamisch team met een informele werksfeer? Reageer dan direct!

Wat vragen wij

 • Heftruckcertificaat;
 • Aantoonbare ervaring met het werken op een heftruck;
 • Je voelt je als een vis in het water in het magazijn;
 • Flexibel;
 • Een aanpakker;
 • Goede beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Wat bieden wij

  Je weet precies waar je bij A12 Personeelsdiensten aan toe bent. Je krijgt snel uitbetaald en verdient een eerlijk salaris (10.

  38 t / m 13.83 per uur). Je hebt uitzicht op een vast dienstverband. Hoewel wij een uitzendbureau zijn, ben jij voor ons een onderdeel van ons team.

  Samen zorgen we ervoor dat de opdrachtgevers tevreden zijn.

  Bijscholing (o.a. Code 95) behoort ook tot de mogelijkheden via A12 Opleidingen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier