Teamleider zorg GRZ
Zorgenwelzijnplein
Den Haag
3 dagen geleden

Functieomschrijving

JIJ bent een enthousiaste, ontwikkelings- en oplossingsgerichte teamleider die samen met de locatiemanager, medewerkers, bewoners, mantelzorgers en vrijwilligers, vorm en inhoudt geeft aan de WZH locatie.

Jouw rol als teamleider is het begeleiden en coachen van de zorgteams. Je bent verantwoordelijk voor de meest optimale afstemming tussen bewoner en medewerker.

Je stimuleert om medewerkers te laten denken in mogelijkheden.

We werken aan resultaatverantwoordelijke teams waarbij er een nauwe samenwerking is tussen verpleegkundige, EVV en teamleider.

WIJ z oeken een interne verbinder met aantoonbare leidinggevende ervaring binnen de zorg. Iemand die voortdurend verbetert, ontwikkelt, implementeert en borgt binnen de koers en kaders van WZH / Locatie.

Iemand die in woord en daad stevig laat zien wat eigenaarschap is. Met humor en relativeringsvermogen, passend bij je authentieke stijl, breng je medewerkers op inspirerende wijze in hun kracht.

Wij zoeken voor deze functie iemand met een afgeronde opleiding Verpleegkunde, eventueel aangevuld met HBO management opleiding.

Als teamleider heb je alle gelegenheid om je team te vormen en te ontplooien. Wij verwachten van onze leidinggevenden een manier van werken waarbij het menselijke en het zakelijke aspect goed tot hun recht komen en in balans zijn.

Op hoofdlijnen zijn je taken en verantwoordelijkheden :

 • Coachen en begeleiden van zorgteams naar het werken van resultaatverantwoordelijke teams;
 • Integraal leidinggeven aan ongeveer 40 medewerkers;
 • Organiseren en realiseren van wonen, welzijn en zorg binnen de woongroepen;
 • Je maakt onderdeel uit van het locatiemanagementteam;
 • Uitvoering geven aan je taken rondom de portefeuilles waarvoor je verantwoordelijk bent.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Het betreft een fulltime functie (32 - 36 uur), gewaardeerd in FWG 55. In eerste instantie wordt een contract van een jaar aangeboden.

  WZH heeft de intentie het contract na een jaar te verlengen voor onbepaalde tijd.

  Contactinformatie

  Voor meer informatie over deze functie kun je altijd contact opnemen met Britt Duyvestijn, adviseur werving en selectie via telefoonnummer 06 14 37 07 80

  Over WoonZorgcentra Haaglanden

  Woon Zorgcentra Haaglanden (WZH) is een vernieuwende, toonaangevende organisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn voor ouderen en mensen met

  Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) in de regio Haaglanden. WZH biedt dagelijks aan meer dan 2500 mensen kwaliteitszorg op maat, variërend van persoonlijke en huishoudelijke verzorging tot begeleiding, behandeling en verpleging.

  Met 14 Woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere woonzorgprojecten in de regio Haaglanden is WZH op het gebied van ouderenzorg één van de grotere organisaties in de regio Haaglanden.

  De missie

  Mensen willen leven met anderen in een omgeving waar ze zich prettig voelen, ongeacht de lichamelijke en geestelijke gesteldheid.

  In elke fase van het leven staat de autonomie en het leven in eigen stijl te kunnen leven centraal. Kwetsbare ouderen en mensen met niet-aangeboren hersenletsel hebben hierin een ondersteuningsvraag.

  Vanuit de behoefte en noodzaak aan welzijn, verzorging, behandeling en geborgenheid doen zij veelal een beroep op ons.

  Wij beloven onze thuiswonende cliënten en bewoners van onze locaties ons hoofd, hart en handen bij het ondersteunen van het leven in eigen stijl.

  Het uitgangspunt van alles wat we doen, is uw ervaren kwaliteit van leven ondanks fysieke en / of geestelijke beperkingen.

  Vanuit de kernwaarden 'open, samen en geborgen' gaan we met elkaar in gesprek."

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier