PV Monteur - Breda
Aditech
Breda, NL
5 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Als PV monteur of elektromonteur zonnepanelen ben jij verantwoordelijk voor de veilige en juiste aansluiting en oplevering van zonnepaneel- en omvormsystemen.

Jij regelt de elektrotechnische aansluiting.

Er is veel werk de komende jaren voor jou als PV Monteur. Jij installeert samen met je collega dakwerker’ complete zonnepaneelsystemen voornamelijk in woningen en bij bedrijven.

Als zelfstandig monteur elektrotechniek monteer jij de complete bekabeling-omvormer-meterkastinstallatie en -aansluiting.

Strings, series, optimizers, meterkasten en het werkend opleveren van de kilowatts vind je leuk. Een tevreden eindklant maakt jouw werkdag compleet.

Wij zijn Aditech, al 25 jaar bezig om vakmensen op de mooiste werkplekken in de elektrotechniek te plaatsen. Werk in vaste dienst in het Aditech team of kies voor flexibele opdrachten, het kan allebei.

Functie-eisen :

 • Ervaring als PV monteur of elektromonteur zonnepanelen
 • Bekend met omvormer DC / AC en meterkastaansluitingen
 • Opleiding in elektrotechniek zoals MBO 3 Elektrotechniek (of MTS-E)
 • VCA certificaat, kan via Aditech
 • NEN-1010 en -3140 kennis
 • Bij voorkeur geen hoogtevrees
 • Klantgerichte houding
 • Rijbewijs B(E is een pré)
 • Bedrijfsomschrijving :

  De beste werkplek regelen voor vakmensen binnen de elektrotechniek, zoals deze functie van PV monteur, dat is wat we bij Aditech al 25 jaar in heel Nederland doen.

  Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken met veel bedrijven samen, van lokale ondernemer tot landelijke spelers.

  Goed geplaatst. Dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we alles voor. Van top gereedschap en werkkleding tot vervoer en opleiding.

  Met vestigingen door het hele land zitten de Aditech collega's altijd in de buurt.

  Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Reageer direct!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier