Expeditiemedewerker
Randstad
AMSTERDAM, NL
2 dagen geleden

Magazijnmedewerker : expeditie nacht

Heb jij ervaring in de logistieke sector en ben jij een nachtmens? Zoek jij daarnaast een baan van 24 uur per week voor een bijna fulltime salaris?

Hou jij ervan om je handen uit de mouwen te steken en heb jij ook nog eens spierballen onder die mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een groothandel in Amsterdam Westpoort zijn wij per direct op zoek naar een magazijnmedewerker voor de nachtploeg.

Je werkt 3 nachten per week met werktijden van 21.00 - 06.00 uur. Dit gebeurt op drie opeenvolgende nachten : woensdag t / m vrijdag of zondag t / m dinsdag.

Magazijnmedewerker Logistiek Amsterdam €12,13 excl. toeslagen

Met een kop koffie in de hand begin jij je avond in een levendige en gezellige werkomgeving met het controleren van orders op volledigheid van gegevens.

Voordat de goederen verzonden worden voer jij een kwaliteitscontrole uit en let je goed op beschadigingen. Je houdt je vervolgens bezig met het verzendklaar maken van de vrachten en de administratieve afwikkeling hiervan.

Je werkt in gekoelde ruimtes (+3 graden Celsius), maar krijgt daar ook een koeltoeslag voor! Als magazijnmedewerker bij deze prettige werkgever ben jij verantwoordelijk voor het controleren van de verzamelde Food & Non-

Food producten. Door jouw expertise en inzet worden orders zonder fouten aan de klanten geleverd!

Wat bieden wij jou?

 • Uitzicht op een vast contract
 • Drie nachten (24 uur) achter elkaar werken op vaste tijden : 21 : 00-06 : 00
 • Een bruto-uurloon van maar liefst €12,13 (€11,71 + €0,42 koeltoeslag)
 • Daarbovenop een nachttoeslag van 50% en op zondag zelfs 100%
 • Vaste werktijden van 21 : 00 tot 06 : 00
 • 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen per jaar op fulltime basis
 • Mogelijkheid om te werken tot aan jouw pensioen
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Ben jij nauwkeurig, zelfstandig, fysiek sterk en heb je ervaring in de logistiek? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton of neem direct contact op met mij, Jara Soede, via 020-3168109.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Jara Soede

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier