Medewerkers animatie (weekend)
Van der Valk Avifauna
Alphen Aan Den Rijn, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Samen met je collega zorg je ervoor dat de kinderen die deelnemen aan het Live Cooking Buffet de tijd van hun leven hebben.

Wanneer de ouders genieten van de heerlijke gerechten van het buffet kunnen de kinderen aan verschillende activiteiten meedoen.

Van kleurplaten inkleuren tot spelletjes doen. Natuurlijk kunnen de kids geschminkt worden en worden er ballonnen gevouwen in allerlei figuren.

In de wintermaanden zijn er extra activiteiten en worden kinderen zelf koks door hun eigen pizza's en koekjes te bakken, maken ze gezonde fruitspiesjes en versieren zij cakejes.

Werktijden zijn in het weekend en op feestdagen van 11.00 tot 20.00 uur.

Wie zoeken wij

Kun jij goed met kinderen omgaan en ben je enthousiast en gemotiveerd? Bij voorkeur heb je al enige ervaring met bijv. schminken Als je ook geen bezwaar hebt om in de weekenden en op feestdagen te werken, willen we graag kennismaken.

Wat wij je te bieden hebben

Een leuke functie in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Salaris conform de horeca CAO. Je geeft per week je beschikbaarheid aan en bepaalt zo dus zelf welke dagen je werkt.

De enige voorwaarde die we stellen is dat je één weekenddag beschikbaar bent. Voor medewerkers van Avifauna zijn er diverse kortingsregelingen zoals bijv.

gratis entree tot het vogelpark incl. een introducee en 50% op overnachtingen bij Van der Valk hotels.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier