Adviseur Verkeersregelinstallaties
Gemeente Amsterdam
Amsterdam, NL
5 dagen geleden

Analyseren of een VRI te lang op rood blijft staan, aan de politie of verzekeringsmaatschappijen gegevens ter beschikking stellen om in geval van ongelukken duidelijkheid over de oorzaak te krijgen, klachten van burgers serieus afhandelen en nog veel meer : als adviseur VRI bij de gemeente Amsterdam heb je een afwisselende én verantwoordelijke functie.

De functie

De instandhouding van de VRI’s in de hoofdstad en het afhandelen van klachten en storingen met betrekking tot die installaties.

Ziedaar jouw verantwoordelijkheid als adviseur in een notendop. Komt er een klacht binnen? Dan ondersteun jij bij de analyse van de VRI in kwestie en fungeer je als vraagbaak voor de storingstafel en de verkeersleiding.

Informatie over het functioneren van de VRI’s leg je vast en houd je up-to-date in onze databeheersystemen. Verder verstrek je gegevens aan verzekeringsmaatschappijen en de politie in verband met aanrijdingen en ongelukken.

En stel je maandelijkse monitoringsrapportages op.

Je bent bij je werk vaak afhankelijk van verschillende partijen en plannen. Denk bijvoorbeeld aan de GVB, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat maar ook aan het plan om de hoofdstad autoluw te maken.

De assets die je beheert zijn altijd onderdeel van een groter geheel : de openbare ruimte van de gemeente Amsterdam. Zijn er plannen waarmee jouw assets zijn gemoeid?

Dan haak jij tijdig aan bij het project. En is er tijdens zo’n project sprake van ontwikkelingen die vragen om aanpassing, dan anticipeer jij daarop.

Daarbij streef je samen met je collega’s in het team steeds naar één doel : zorgen voor een veilige doorstroming van het verkeer in onze hoofdstad.

Wij vragen

Je bent standvastig en assertief. Ja, van jou kun je best zeggen dat je een stevige persoonlijkheid hebt. En dat is essentieel, want we hebben met veel interne en externe partners te maken die allemaal hun eigen belangen hebben.

Verder voel je je in een klein team helemaal op je plek en hou je wel van een beetje hectiek. Het is de hoofdstad, hè?

Verder heb je :

 • Aantoonbaar hbo-niveau in een technische of administratieve richting;
 • Enige jaren ervaring in het werken met verkeersregelinstallaties;
 • Een goede beheersing van Word en Excel en de vaardigheid om je snel vertrouwd te maken met onbekende automatiseringspakketten;
 • Bij voorkeur ervaring in een gemeentelijke beheerorganisatie;
 • Bij voorkeur verkeerskundige ervaring.
 • Wij bieden

 • Minimaal € 2.702,- en maximaal € 3.968,- bruto per maand (schaal 9) op basis van een 36-urige werkweek. Je exacte salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring.
 • De mogelijkheid om thuis te werken en zelf je werktijden in te delen, voor een goede balans tussen werk en privé.
 • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder meer opname in het ABP-pensioenfonds en een maandelijkse bijdrage aan je ziektekostenverzekering.
 • Een individueel keuzebudget om extra verlofuren mee te kopen, opleidingen van te betalen of te laten uitbetalen in de vorm van extra inkomen.
 • Complexe, afwisselende werkzaamheden en een plek in een collegiaal, divers team waarbinnen iedereen zijn identiteit en eigenheid behoudt.
 • Uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden zoals officetrainingen, mindfulness en vakspecialistische opleidingen.
 • De organisatie

  Amsterdam groeit! Elk jaar komen er meer bezoekers, bewoners en bedrijven naar onze prachtige stad. Bij de gemeente Amsterdam werken we met 14.

  000 collega’s dagelijks aan een veilige, schone stad waar het goed wonen, werken en ontspannen is. Dit doen we voor de 2,3 miljoen bezoekers van Sail, maar ook voor de buurman die graag een bloemperkje voor de deur wil.

  Als onderdeel van de afdeling Stedelijk Beheer is team VRI verantwoordelijk voor het besturen en onderhouden van verkeersregelinstallaties.

  Die verantwoordelijkheid nemen we met een team van acht collega’s zowel op strategisch, tactisch als op operationeel niveau (dagelijks beheer, planmatig onderhoud).

  Wat ons kenmerkt? Onze toewijding aan de stad. Daarvoor trekken we er bij tij en ontij op uit. Verder zijn we een gezellige club die wel houdt van een barbecue op zijn tijd.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier