Arts, kantoortijden en verder geen gedoe!
LEKZ
Amsterdam
6 dagen geleden

Je bent arts. Je hebt zin om mensen te ondersteunen in hun werk. Op een manier met zo min mogelijk poespas. Als medewerkers ziek zijn, door ze te adviseren hoe ze zo goed mogelijk weer beter kunnen worden.

Of door te kijken welk alternatief er denkbaar is als je eigen werk niet meer lukt. Waar je dat mag gaan doen? Bij een onderscheidende Arbodienst in de regio Amsterdam.

Net zoals jij niet van de poespas bent, zo probeert deze Arbodienst om haar klanten helder, transparant en zo snel mogelijk te adviseren.

Het bedrijf is daarmee succesvol en zou verder kunnen en willen groeien. Maar zonder jou is dat lastig. Je wilt de bedrijven die op jouw deskundigheid terugvallen, immers zo goed mogelijk helpen.

Daarom zijn wij voor deze opdrachtgever op zoek naar artsen zoals jij!

Wat zou het voor jou leuk maken?

Het gaat om een relatief kleine organisatie. Weinig management, veel ruimte voor zelfsturing. Je hebt veel regelruimte. Dag thuiswerken, prima.

Hangt een beetje af van de werkverdeling, maar je kunt op wel 6 locaties ingezet worden. Of zelfs bij de grotere klanten op het bedrijf van de klant laten zien wie je bent.

Van het MKB met veel werknemers (>

10.000), tot verzekeraars. Of kleine bedrijven met maar een paar werknemers. Of je vindt het juist prettig om op één vaste locatie in b.

v. Amsterdam, meerdere dagen per week ingezet te worden.

Ondersteuning waar nodig

Voor startende artsen, is begeleiding, ondersteuning beschikbaar. Artsen met een zeer ruime ervaring die je de kneepjes van het vak goed kunnen leren.

Maar ook (bedrijfs)artsen die al meerjarige ervaring in de Arbodienstverlening hebben, zijn zeer welkom.

Naast een marktconform salaris, kent het bedrijf een winstdelingsregeling. Of een variant daarop zijnde bij het behalen van een vooraf gesproken target.

Dus wil je leren, veel zelfstandigheid, een vaste of een wisselende locatie, of hele prettige en aangename collega’s en veel invloed op de planning van je werk ..weet je welkom!

We zoeken op dit moment vooral naar artsen in de regio Amsterdam!

Arbeidsvoorwaarden :

 • Salaris : Afhankelijk van het aantal jaren werkervaring, begint het salaris vanaf €4.400,- (of hoger) bruto per maand op voltijdse basis;
 • Winstdelingsregeling;
 • Betreft een functie vanaf 24 uur per week;
 • Het werken van kantoortijden, vanuit huis of kantoor;
 • Leaseauto met mogelijkheden voor privé gebruik, laptop en mobiel van de zaak;
 • Jaarcontract met uitzicht op vastdienstverband.
 • Functie eisen vacature Arts :

 • Je bent minimaal in bezit van een diploma Geneeskunde;
 • BIG-geregistreerd als arts.
 • zo mogelijk heb je ervaring als basisarts, bedrijfsarts, AI(N)OS of verzekeringsgeneeskunde.
 • Waarom via LEKZ?

  LEkker werKen in de Zorg. Geen uitzendbureau, maar een werving en selectiebureau voor vaste banen in de zorg. LEKZ staat voor een persoonlijke aanpak.

  Elkaar ontmoeten en goed naar je luisteren. Er zijn vacatures en werkgevers genoeg. De kunst is om samen met jou, te bepalen wat het beste bij je past.

  Die persoonlijke interesse, maakt LEKZ tot wat het is. Een betrokken en oprecht geïnteresseerd bemiddelingsbureau. Goed kiezen gaat over plezier in je werk, nu én de komende jaren! Dat is waar we goed in zijn!

  Solliciteren als Arts :

  Wat moet je doen en kun je verwachten om voor deze functie in aanmerking te komen?

 • Stap 1 : Aarzel niet en solliciteer dan voor vrijdag 5 juni 2020. Voor vragen, informatie of het sturen van je sollicitatie ->
 • 06-22802203 (graag voorzien van je CV)Of klik om mobiel via Whatsapp te solliciteren (dit telefoonnummer is niet voor vragen of bellen)

 • Stap 2 : Wij nemen jouw sollicitatie binnen twee werkdagen in behandeling.
 • Stap 3 : Binnen twee werkdagen ontvang je dan ook een reactie per mail of telefoon;
 • en KLAAR de stap naar een succesvol nieuw avontuur is gezet!

  Mocht je nog vragen hebben, stel ze of maak een afspraak! We komen daarvoor graag naar JOU toe!

  Vanwege het Coronavirus, voeren wij onze sollicitatiegesprekken via beeldbellen; Whatsappvideo of Skype. Afspraken op locatie hopen wij na 1 juni a.

  s. weer te kunnen maken. #corona

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier