Magazijnmedewerker
LogIQ BV
Dordrecht, NL
4 dagen geleden
source : Jobbird

Wie is de opdrachtgever?

Dit bedrijf is bekende speler in de bandenbrache en staat bekend om haar een professionele, klantvriendelijke en oplossingsgerichte aanpak.

Ook groothandel en bandenvernieuwing zijn zaken waarin zij zijn gespecialiseerd. Het bedrijf siert zich in haar optimale betrokkenheid richting de klant, maar ook richting de werknemer en kent dan ook goede arbeidsvoorwaarden.

Het is belangrijk dat je gedreven, gemotiveerd en representatief bent voor deze uitdagende functie.

Wat ga je doen?

Als magazijnmedewerker ga je voor deze werkgever auto-of truckbanden repareren of vervangen. Jouw missie is om de klanten mobiel te houden zonder problemen.

Het is daarom aan jou de taak om de klanten veilig de weg op te laten gaan. Je werkt in het magazijn van maandag tot en met vrijdag en de zaterdag in overleg.

Een keer in de 6 a 7 weken heb je een 24-uurs (pech) service. Het werk is erg wisselend waardoor je dag nooit saai is. Zo kan je de dag beginnen op de werkplaats en 5 minuten later opgepiept worden om naar een locatie te rijden waar iemand met pech langs de weg staat.

Flexibiliteit en klantgerichtheid is daarom van belang.

Enkele werkervaring op een werkplaats met banden is een pré. Een heftruckcertificaat is nodig om de functie te kunnen verwezenlijken.

Als jij deze nog niet in het bezit hebt dan is dit geen probleem. Wij bieden jou de mogelijkheid om deze te halen net zoals andere opleidingen en trainingen die van belang zijn.

Intern krijg jij de uitstekende begeleiding zodat je alles weet om de functie als magazijn medewerker te kunnen uitvoeren.

Ben jij de topper die wij zoeken?

Zie jij jezelf al helemaal bij dit prachtige bedrijf werken en ben jij de gemotiveerde magazijnmedewerker die wij zoeken?

reageer dan meteen op deze vacature en stuur je CV naar barendrecht logiq.nl of bel naar 0180-24 00 00.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier